zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Delta Lloyd en eBenefits realiseren automatische koppeling
Delta Lloyd en eBenefits realiseren automatische koppeling

Delta Lloyd en eBenefits realiseren automatische koppeling

  • Netherlands
  • 5 februari 2013 Delta Lloyd en eBenefits realiseren een automatische koppeling voor pensioenmutaties. Met deze koppeling (Compass) worden de mutaties voor het collectieve pensioenproduct Persoonlijk Pensioen Plan collectief (PPPc) voortaan STP (Straight Through Processing) verwerkt in de backoffice van Delta Lloyd. Bovendien is er een zogenaamde retourkoppeling waardoor de status van de mutatie zichtbaar is.
  • Delta Lloyd
  • http://www.deltalloyd.nl
  • info@deltalloyd.nl

Dit is een belangrijke stap in de samenwerking tussen eBenefits en Delta Lloyd. De koppelingen maken dat pensioenprofessionals flexibel hun diensten kunnen aanbieden en efficiënter kunnen werken. Struijs Employee Benefits en Insucare zijn de eerste adviseurs die pensioenmutaties via deze koppeling hebben doorgevoerd. De feestelijke aftrap vond met alle betrokken partijen plaats bij Delta Lloyd in Amsterdam.
Deze efficiëntere manier van werken levert de pensioenprofessional, werkgever en verzekeraar een snellere verwerking op. Mutaties worden nu meteen aangepast en pensioendeelnemers krijgen hun gewijzigde polissen binnen vijf werkdagen. Omdat iedere pensioenprofessional in de fee wereld kiest voor zijn eigen bedieningsmodel, kiest Delta Lloyd voor een zo flexibel en efficiënt mogelijke ondersteuning. Het Delta Lloyd beheerportaal Pensioen Services Online (PSO) en de koppelingen met EB-Portals zijn daar voorbeelden van.

Over eBenefits

eBenefits biedt werkgevers, professionele pensioen- en employee benefitsadviseurs, accountants, service providers, verzekeraars, ppi’s en pensioenfondsen software-oplossingen voor een efficiënte communicatie en krachtig beheer van pensioenen en (verzekerbare) arbeidsvoorwaarden. Online oplossingen die leiden tot inzicht, overzicht en controle voor werkgevers en werknemers.

Over Delta Lloyd

Delta Lloyd biedt als pensioenverzekeraar innovatieve pensioenoplossingen voor werkgevers. Delta Lloyd heeft in het Nationaal Performance Onderzoek Pensioenverzekeraars 2012 van IG&H Consulting een eerste plek behaald. In dit onderzoek waarderen adviseurs het accountmanagement (7,4) en de binnendienst (7,0) als beste in de markt. Ook de producten van Delta Lloyd worden als beste gewaardeerd, omdat ze innovatief en goed geprijsd zijn.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top