zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Delta Lloyd: Vaststellen premie autoverzekering op basis van rijgedrag
Delta Lloyd: Vaststellen premie autoverzekering op basis van rijgedrag

Delta Lloyd: Vaststellen premie autoverzekering op basis van rijgedrag

  • Netherlands
  • 11 april 2013. Delta Lloyd volgt de ontwikkelingen rond het vaststellen van de premie van autoverzekeringen op basis van rijgedrag op de voet. In verschillende Europese landen en de VS maken verzekeraars al gebruik van deze manier van premieberekening, tot grote tevredenheid van klanten.
  • Delta Lloyd
  • http://www.deltalloyd.nl
  • info@deltalloyd.nl

Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheden om dit op den duur ook te verwerken in de verzekeringsproducten van Delta Lloyd. Hierover zijn nu nog geen definitieve beslissingen genomen.
Het uitgangspunt van Delta Lloyd is hierbij het belonen van goed rijgedrag. Dit is niet nieuw, want ook in de huidige vaststelling van premies voor autoverzekeringen wordt hier door iedere verzekeraar in Nederland al rekening mee gehouden. Bijvoorbeeld door het berekenen van een korting op de premie voor autorijders met minder schade.

Het belang van onze klanten staat altijd voorop, de privacy van onze klanten is zeer belangrijk en daar staan wij ook voor. Het zal daarom altijd de keuze van de klant zijn of hij kiest voor een premie op basis van rijgedrag. Delta Lloyd is van mening dat het vaststellen van de premie op basis van rijgedrag uiteindelijk zal leiden tot meer bewustere rijders en minder verkeersongevallen. En dat is in ieders belang.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top