dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Delta Lloyd zet koers voort: Verlenging partnership met Watersportverbond
Delta Lloyd zet koers voort: Verlenging partnership met Watersportverbond

Delta Lloyd zet koers voort: Verlenging partnership met Watersportverbond

  • Netherlands
  • Op dinsdag 12 maart jl. hebben Delta Lloyd en het Watersportverbond in het Scheepvaartmuseum een nieuwe sponsorovereenkomst getekend voor de komende vier jaar. Tot en met 2016 zullen de partners hun krachten bundelen om in Rio de Janeiro het succes van de Spelen in London te evenaren of te overtreffen.
  • Delta Lloyd
  • http://www.deltalloyd.nl
  • info@deltalloyd.nl

Delta Lloyd continueert hiermee haar consistente sponsorbeleid, als exclusief partner van het Watersportverbond en hoofdsponsor van de Delta Lloyd Kernploeg.

In de Delta Lloyd Kernploeg zitten de meest getalenteerde en kansrijke topzeilers en -surfers in olympische en paralympische klassen. Het Watersportverbond, een van de meest succesvolle sportbonden van de afgelopen jaren, stelt zich ten doel om de allerbeste zeiltalenten te selecteren en hen met hoogwaardige training en begeleiding uit te laten groeien tot toekomstige helden. Het Watersportverbond kan al beschikken over succesvolle topzeilers en -surfers als Marit Bouwmeester, Dorian van Rijsselberghe en Pieter-Jan Postma.

Hugo Snoekc, voorzitter Watersportverbond: “Wij zijn verheugd dat Delta Lloyd haar partnership met het Watersportverbond voortzet. Wij zullen ons maximaal inspannen om naast het behalen van sportieve doelstellingen ook bij te dragen aan het behalen van de commerciële doelstellingen van Delta Lloyd. De overeenkomst toont aan dat ook de watersport wordt gezien als een goede manier van (sport)sponsoring. Wij zijn blij dat Delta Lloyd als A-merk de watersport ondersteunt. Dit is goed voor zowel de topsport als breedtesport en hiermee worden alle voorzieningen naar een hoger niveau getild.”

Paul Medendorp, lid raad van bestuur Delta Lloyd Groep: “Als grootste watersportverzekeraar van Nederland willen wij een échte partner zijn van de Nederlandse watersport. Door het uitbreiden van onze sponsorafspraken en door ons weer voor vier jaar te committeren willen wij laten zien dat wij niet alleen onze klanten maar ook aan de zeilsport lange termijn zekerheid bieden”.
Ook werd het persoonlijk contract met Marit Bouwmeester en Pieter-Jan Postma en Delta Lloyd vandaag getekend.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top