maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Nederlands eerste landelijke co-operatie voor dienstverlening van A tot Z een feit
Nederlands eerste landelijke co-operatie voor dienstverlening van A tot Z een feit

Nederlands eerste landelijke co-operatie voor dienstverlening van A tot Z een feit

  • Nederland
  • Met 3 partners zijn we de co-operatie A-Z gestart. We zijn een samenwerkingsverband voor:
  • Naomi Hesseling
  • http://www.naomi-consultants.com
  • naomi@naomi-consultants.com
  • Ontzorgen van clienten van A- Z (denk daarbij van klusjesman, tuinman tot verpleegkundige, sterfbegeleiding, uitvaart, boodschappenservice, WMO & PGB vraagstukken ondersteuning, administratieve ondersteuning etc). Zo breed als het maar kan waarbij het persoonlijke contact en de regie van zorg weer bij de client ligt.
  • ZZP’ers die hiervoor ter beschikking staan kunnen zich bij ons inschrijven. Voor deze ZZP’ers hebben we een pensioenbeleggingsfonds zodat ook zij weten wat er met hun pensioen vermogen gebeurd. Loopbaanbegeleiding via diverse opleidingsmogelijkheden, ondersteuning in de administratie, plaatsing bij clienten.
  • Samenwerkingsverbanden.

Dit is een soort United Consumers voor de zorg. Zowel clienten als ZZP’ers kunnen korting krijgen op de producten/diensten van onze samenwerkingspartners. Onze samenwerkingspartners hebben een landelijke dekking; zoals bijvoorbeeld: Jumbo voor boodschappenlevering, Mediq voor loopbaanbegeleiding, Paradigit en Achmea. Maar zo nog vele anderen.

Daarnaast doen we ook aan social return. Dus mensen die een lichte handicap hebben, toch ook op de arbeidsmarkt inzetten. We zullen bij onze samenwerkende zorgverzekeraars de vraag neerleggen waarom het zorgdossier niet bij de client ligt. Omdat wij van mening zijn dat dat toch echt hele vertrouwde persoonlijke informatie is.

Omdat wij een samenwerkingsverband zijn kan iedereen die het wilt zich aansluiten als zijnde lid, met medezeggenschap maar uitgesloten van aansprakelijkheid.

Vanuit de gedachte dat we er weer moeten zijn voor elkaar, elkaar ondersteunen en helpen, kunnen we er ook echt aan werken dat het voor iedereen positief is. Wij geloven samen bouwen en opbouwen. Ook andere co-operaties kunnen zich bij ons aansluiten. Wij hopen op deze manier op de chaos in de zorg te kunnen inspringen en door innovatie een footprint te zetten voor de aankomende vergrijzing die alleen maar toe zal nemen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top