vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Euroshoe lanceert de nieuwe Woeffies collectie met een clickable video
Euroshoe lanceert de nieuwe Woeffies collectie met een clickable video

Euroshoe lanceert de nieuwe Woeffies collectie met een clickable video

 • Netherlands
 • Euroshoe lanceert de nieuwe Woeffies collectie met een clickable video: interactieve video van de nieuwste generatie die de kinderen in hun leefwereld benadert
 • Clickable Video
 • www.clickablevideo.eu
 • info@clickablevideo.eu

Clickable video, specialist in interactieve video, lanceert een online videospelletje voor Woeffies (een merk van Shoe discount) om kinderen op een originele, leuke en interactieve manier te benaderen in hun leefwereld. “Deze video advertising is een prima aanvulling op onze bestaande campagne. Wij hadden nog geen goede manier gevonden om de kinderen rechtstreeks te betrekken bij Woeffies. De kinderen beleven veel plezier aan het videospelletje, Woeffies kan door de interactieve video sterker gebrand worden. Bovendien is het mooi meegenomen als via de e-couponing actie de verkoop nog gestimuleerd wordt” vertelt David Baens, E-commerce en Online Coördinator bij Euro Shoe Group. Voorgaande campagnes tonen aan dat klanten tot 14X meer tijd spenderen aan het merk tegenover traditionele video en tot 3x per minuut doorklikken op de clickable video.

Het Woeffies concept in een notendop 
In een stoere reclamefilm wordt de Woeffies lente- en zomercollectie voorgesteld waarin de kinderen punten kunnen vergaren door te klikken op de in beeld gebrachte schoenen. Drie aangeklikte schoentjes leveren een Woeffies kortingsbon op. Fun, actie en resultaat troef! Bekijk het Woeffies spelletje via deze link.

Waarvoor is clickable video toepasbaar? 
In een clickable video is er een interactieve laag toegevoegd waarin allerlei acties kunnen gekoppeld worden als een aankoop, een download of een link. De mogelijkheden zijn eindeloos en zeer krachtig, zoals:

 • een volledige online store in een video
 • een interactief spel of een wedstrijd
 • een bedrijfsvideo waarin brochures, documenten of een app kunnen gedownload worden
 • een sensibiliserings- of een inzamelcampagne. Doneer direct in de video.
 • een recruteringsvideo met een directe link naar de juiste vacature en ga zo maar door.

Uiteraard kan de clickable video gedeeld worden via social media (Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn) terwijl de volledige interactiviteit behouden blijft. Wat het virale aspect van een campagne enorm vergroot. Lees meer informatie over clickable video via deze blogpost.

8 redenen waarom clickable video een extra boost geeft aan campagnes:

 1. Clickable video is hot en innoverend, en biedt dat extra meer tegenover klassieke communicatiemiddelen. Onderscheidend van de concurrentie!
 2. Clickable video biedt een actieve ervaring aan zijn kijkers. Op en top user experience!
 3. Clickable video geeft een boost aan (e-)sales en brengt geld op! Directe verkoop vanuit een clickable video is perfect mogelijk.
 4. Klanten spenderen tot 14X meer tijd aan het product of merk door een clickable video.
 5. Wanneer je jouw doelgroep sterker wil betrekken bij je product is clickable video uiterst geschikt!
 6. Het spelaspect of de gekoppelde incentive aan de video levert onmiddellijk voordeel op voor de kijker, wat het virale aspect van de campagne enorm vergroot!
 7. Clickable video biedt een ruime waaier aan mogelijkheden om een call to action toe te voegen en bijzonder creatieve campagnes te ontwerpen.
 8. Met de uitgebreide analytics kan je de ROI van je actie onmiddellijk bewijzen en je actie verder verfijnen.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top