maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Finalist Noord Nederland en Pixcelldata kondigen een samenwerking aan voor digitale pathologie in Nederland
Finalist Noord Nederland en Pixcelldata kondigen een samenwerking aan voor digitale pathologie in Nederland

Finalist Noord Nederland en Pixcelldata kondigen een samenwerking aan voor digitale pathologie in Nederland

  • Netherlands
  • Groningen, Nederland en Dublin, Ierland. – Maart 2013 – Finalist Noord Nederland C.V., de leverancier van LMS, de koploper op het gebied van laboratorium informatie- en management systemen voor pathologie laboratoria in Nederland, en Pixcelldata, de ontwikkelaar van Collibio, software voor digitale pathologie, kondigen een samenwerking voor een geïntegreerde oplossing aan welke naast de interne procesgang ook externe consulten en revisies binnen de pathologie ondersteunt.
  • Finalist Noord Nederland C.V
  • www.lmspathologie.nl
  • johnny@lmspathologie.nl

De uniek geïntegreerde LMS-Collibio oplossing verhoogt de efficiëntie voor pathologen door het automatiseren van de procesgang. De LMS-Collibio oplossing elimineert het moeten versturen van fysieke objectglaasjes voor externe consulten en revisies waardoor er aanzienlijk op tijd en kosten bespaard kan worden. Pathologen kunnen gewoon de microscoop blijven gebruiken voor het dagelijkse werk, maar voor casussen waarbij een second opinion gewenst is, kan de LMS-Collibio oplossing gebruikt worden. Alle coupes kunnen bekeken en beoordeeld worden en er kunnen annotaties gemaakt worden in LMS middels de geïntegreerde Collibio viewer. Pathologen kunnen simpel en veilig de geanonimiseerde coupes en gegevens delen met specialisten elders, met behulp van geautomatiseerde e-mail notificaties.

Henk ten Hove, directeur Finalist Noord Nederland, zegt: “Onze firma is meer dan tien jaar actief in het ondersteunen van de werkprocessen in pathologie laboratoria. Al onze ontwikkelingen zijn immers gebaseerd op bewezen technologie. Wij zijn niet bang voor het gebruik van nieuwe technieken, maar hun betrouwbaarheid dient boven twijfel verheven te zijn. We nemen geen risico’s met de procesgang van onze klanten. Onze LMS-Collibio oplossing is bewezen en is reeds meer dan een jaar in gebruik. We zien ernaar uit om de succesvolle samenwerking met Pixcelldata voort te zetten en daarmee pathologen en hun patiënten van dienst te blijven in Nederland.”

“Pixcelldata is gelukkig met de samenwerking met Finalist Noord Nederland omdat zij zich ervan bewust is dat diens technische expertise en kennis van pathologie laboratorium processen van grote toegevoegde waarde is. Wij geloven dat we samen met onze geïntegreerde oplossing nieuwe praktische voordelen kunnen bieden binnen de laboratoria en ook voor externe consulten en revisies.”, aldus Pixcelldata directeur, Alan Hanley.”

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top