dinsdag, juni 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Friendweb biedt modern alternatief voor Hyves en Facebook.nl
Friendweb biedt modern alternatief voor Hyves en Facebook.nl

Friendweb biedt modern alternatief voor Hyves en Facebook.nl

  • Netherlands
  • FriendWeb is een nieuw 100% Nederlands sociaal netwerk. Door Nederlanders, voor Nederlanders. www.friendweb.nl
  • 4Nerds webhosting
  • www.friendhosting.nl
  • m@rtinbeek.nl

====== PERS BERICHT ======

Het is officieel!! Na maanden heel hard denken, programmeren en ontwerpen presenteren Patrick Huiberts en Martin Beek van 4Nerds het nieuwste Nederlandse sociale netwerk: www.FriendWeb.nl !

FriendWeb is een nieuw 100% Nederlands sociaal netwerk. Door Nederlanders, voor Nederlanders.

Geen Amerikaanse regeltjes…

Geen reclame op je tijdlijn…

Geen uitnodigingen voor spelletjes…

Geen verjaardagskalender verzoeken…

Geen gezeur!

FriendWeb heeft niet de intentie een vervanging te zijn voor Facebook, maar zeker wel voor Hyves!

De functionaliteit van FriendWeb komt wellicht  overeen met die van Facebook, Hyves en andere sociale netwerken, maar er zijn ook heel duidelijke verschillen!

Kom eens vrijblijvend rondkijken en uitproberen. Vooral het Forum kan helpen met antwoorden op vragen die je mogelijk hebt!

Leden kunnen inloggen en hun profiel synchroniseren met hun bestaande Facebook en Google account(s).

De techniek is in handen van 4Nerds en TransIP en FriendWeb draait op een veilige server in het grootste en veiligste server centrum van Europa, in Amsterdam.

====== DETAIL ======

Martin Beek is IT specialist en internet pionier. Oprichter van de eerste commerciële internetprovider in Zuid-Nederland en actief HackTic lid, begin jaren 90.Tegenwoordig is Martin Beek zowel werkzaam in de entertainment industrie als regisseur, als ook als IT adviseur voor diverse internet providers.

Patrick Huiberts is productie manager bij een film productie maatschappij en heeft een groot sociaal netwerk. Tevens is Patrick een social media verslaafde die samen met Martin de functionaliteit van FriendWeb heeft vorm gegeven.

====== EINDE BERICHT  ======

Over Martin Beek

My other sites: http://marvelsfilm.wordpress.com http://twitter.com/MartinBeek http://imdb.me/martinbeek http://www.vrijevalfilm.nl http://www.littekens-film.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top