zondag, november 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Goochelaar Peter Woerde uit Groningen vertrekt donderdag naar Zwitserland om collega’s de kunst van het valsspelen bij te brengen.
Goochelaar Peter Woerde uit Groningen vertrekt donderdag naar Zwitserland om collega’s de kunst van het valsspelen bij te brengen.

Goochelaar Peter Woerde uit Groningen vertrekt donderdag naar Zwitserland om collega’s de kunst van het valsspelen bij te brengen.

  • Netherlands
  • GRENCHEN, Zwitserland - Van 5 tot en met 7 april vindt het nationale goochelcongres van Zwitserland plaats in Grenchen. Woerde is uitgenodigd om zijn zelfbedachte goocheltrucs te delen met de Zwitserse goochelaars. Hij heeft deze uitnodiging te danken aan zijn deelname aan het WK goochelen van vorig jaar, waar hij een twaalfde plaats behaalde in de categorie Card Magic.
  • De Valsspeler
  • www.devalsspeler.nl
  • peter@devalsspeler.nl

Veel landen kennen een nationaal goochelcongres waar wedstrijden plaatsvinden en waar vaak experts op een bepaald vakgebied vanuit het buitenland worden gehaald om hun kennis met de lokale goochelaars te delen. Woerde’s expertise ligt op het gebied van valsspelen en hij zal dan ook een lezing over dit onderwerp geven aan de Zwitsers. Daarnaast doet hij mee met de wedstrijd clos-up magic.

In Nederland is Woerde te boeken voor onder andere casinoavonden en Las Vegas themafeesten waar hij de gasten vermaakt met spelletjes als ‘balletje balletje’. Via zijn website www.devalsspeler.nl is meer informatie over zijn optredens te vinden.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top