woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Nederlands Kampioenschap Mini’s bij Amersfoortse Rugby Club Eemland
Nederlands Kampioenschap Mini’s bij Amersfoortse Rugby Club Eemland

Nederlands Kampioenschap Mini’s bij Amersfoortse Rugby Club Eemland

  • Nederland
  • Op 11 april 2015 vind het Nederlands Kampioenschap Mini’s plaats op de velden van Rugby Club Eemland. De Mini’s zijn jongens en meisjes tussen de elf en dertien jaar. Na de voorrondes blijven er zestien teams over die op 11 april op het Amersfoortse gras zullen strijden om het Nederlands Kampioenschap.
  • Rugby Club Eemland
  • http://rugbyclubeemland.nl
  • info@rceemland.nl
  • NK Mini poster

De voorzitter van Rugby Club Eemland, Bert Zetzema, verwacht die dag circa driehonderd kinderen. “Ik ben ontzettend blij dat wij dit kampioenschap mogen organiseren,” zegt hij. “Hieruit blijkt het vertrouwen van de Nederlandse Rugbybond in onze vereniging en ons jeugdbeleid.” Dankzij het geven van rugbyclinics op scholen, heeft de Amersfoortse Rugby Club een heel grote jeugdafdeling met circa 200 kinderen. Die groei heeft ongetwijfeld ook te maken met de sfeer en uitstraling van rugby: positief en fair. Hierdoor is er steeds meer aandacht voor deze sport. Dat rugby in 2016 voor het eerst in 92 jaar weer op de Olympische Spelen wordt gespeeld, is hier een bewijs van. Net als het Wereldkampioenschap Rugby in Engeland, eind september.

Als u geïnteresseerd bent om de Nederlandse jeugd rugbytop in actie te zien, bent u van harte op 11 april bij Rugbyclub Eemland, Barchman Wuytierslaan 95, 3819 AB Amersfoort.

Het NK Mini’s begint om 11.00 tot 15.30. Om 16.00 is de prijsuitreiking.

Neem voor meer informatie contact op met Bert Zetzema via:

bertz@rceemland.nl 06-34689002

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top