zondag, juni 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Kinderkleding Amsterdam
Kinderkleding Amsterdam

Kinderkleding Amsterdam

  • Netherlands
  • Welkom in onze nieuwe webshop van Mini bandito, de nieuwste webshop op het gebied van kinderkleding met een grote collectie van verschillende bekende merken zoals: Salty dog, S&D le chiq, Blue system, tumble n dry, Monta, G-sus industries maar ook nieuwe merken als Cinque & Bellaire.
  • Mini Bandito
  • www.minibandito.nl
  • nerd040@live.nl

In onze collectie vind u zowel jongenskleding als meisjeskleding vanaf maat 92 tot 152. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel, hierdoor bieden wij onze klanten de mogelijkheid om producten die niet meer vooradig zijn zo spoedig mogelijk bij te bestellen. Wanneer het kledingstuk van uw keuze uitverkocht is, kunt u ons altijd bellen of mailen, wij zullen er dan ons uiterste beste voor doen om het product alsnog zo snel mogelijk naar u toe te kunnen sturen. Tevens bieden wij de service wanneer u een product elders ziet van een van de merken die wij aanbieden u on een mail met een foto kunt sturen zodat wij kunnen kijken of wij het desbetreffende product voor u kunnen leveren.

Het team van Mini Bandito doet er alles aan om klanten tevreden te stellen, zo hanteren wij lage verzendkosten en garanderen wij een snelle levering, daarnaast staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Mini Bandito voorziet graag in ieders behoefte, wij hebben onze kinderkleding dan ook zorgvuldig uitgezocht zodat wij voor elk type kind wat leuks in ons assortiment hebben.

Meisjeskleding
In onze webwinkel vindt u een overzicht van de mooiste en hipste meisjeskleding. In de webshop vindt u de merken: G-sus sindustries, Blue System, Cinque & bellair, Tumble n Dry, Monta, S&D Le Chic en Salty Dog. U kunt een keuze maken uit de maten 92 t/m 172.

Jongenskleding
In onze webshop vindt u stoere jongenskleding. Onze collectie bestaat uit: Salty Dog, Tumble n Dry, S&D Le Chic, G-sus Sindudstries, Monta, Blue System en Cinque & Bellaire. In onze webshop hanteren wij de maten 92 t/m 172.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top