zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / La dolce vita in De Mandemaaker
La dolce vita in De Mandemaaker

La dolce vita in De Mandemaaker

  • Nederland
  • Door het succes van vorig jaar organiseert Restaurant en Kookstudio “de Mandemaaker” in Spakenburg ook dit jaar weer haar Italiaanse kookworkshops. Op de vrijdagen 19 april, 14 juni, 4 oktober en 13 december staat de kookstudio van de Mandemaaker geheel in het teken van la dolce vita, het zoete leven! De vier inspirerende Italiaanse kookworkshops van gerechten, wijn en cultuur staan onder leiding van de Italiaanse kok, Armando diGristina van Cantina Villarosa uit Soest. In de kookworkshops genieten de deelnemers van la dolce vita door het bereiden en proeven van een aantal heerlijke Italiaanse gerechten, gecombineerd met smaakvolle Italiaanse wijnen. Er wordt voornamelijk gewerkt met kwaliteitsproducten en -grondstoffen. Omdat de kookworkshop wordt afgewisseld met interessante wetenswaardigheden over de Italiaanse eet- en drinkcultuur, kunnen de deelnemers ook genieten van de mooie onderdelen die bij dit evenement passen. Door de gastvrouw van deze Italiaanse kookworkshops, Annelies van Vreeswijk van Annelies Events wordt ruime aandacht besteed aan de Italiaanse gastronomie en trends etc. Eten en drinken neemt in de Italiaanse cultuur immers een belangrijke plaats in.
  • Restaurant en Kookstudio “de Mandemaaker”
  • www.demandemaaker.nl
  • info@presstige.nl
  • Nadere informatie over het bovenstaande wordt u gaarne verstrekt door Bert van Eijden van restaurant De Mandemaaker, telefonisch bereikbaar via 033 – 298 02 55 of door Frank Lether van Presstige Public Relations, die via 033 – 245 00 70 bereikbaar is.

Door het succes van vorig jaar organiseert Restaurant en Kookstudio “de Mandemaaker” in Spakenburg ook dit jaar weer haar Italiaanse kookworkshops. Op de vrijdagen 19 april, 14 juni, 4 oktober en 13 december staat de kookstudio van de Mandemaaker geheel in het teken van la dolce vita, het zoete leven!

De vier inspirerende Italiaanse kookworkshops van gerechten, wijn en cultuur staan onder leiding van de Italiaanse kok, Armando diGristina van Cantina Villarosa uit Soest. In de kookworkshops genieten de deelnemers van la dolce vita door het bereiden en proeven van een aantal heerlijke Italiaanse gerechten, gecombineerd met smaakvolle Italiaanse wijnen. Er wordt voornamelijk gewerkt met kwaliteitsproducten en -grondstoffen.
Omdat de kookworkshop wordt afgewisseld met interessante wetenswaardigheden over de Italiaanse eet- en drinkcultuur, kunnen de deelnemers ook genieten van de mooie onderdelen die bij dit evenement passen. Door de gastvrouw van deze Italiaanse kookworkshops, Annelies van Vreeswijk van Annelies Events wordt ruime aandacht besteed aan de Italiaanse gastronomie en trends etc. Eten en drinken neemt in de Italiaanse cultuur immers een belangrijke plaats in.

Passie
Volgens gastheer Bert van Eijden is het de bedoeling dat de deelnemers zich nog meer laten inspireren door met thema’s als voorjaar, zomer, streek en kerst te gaan werken. “Het gaat zoals vaak bij koken om passie”, zegt Van Eijden. “Passie voor la dolce vita staat voor gevoel voor warme uitstraling van de locatie en aankleding, gevoel voor hospitality, gevoel voor smaakvol eten en drinken en oog voor detail. Ga met een Italiaan maar eens in gesprek over eten, daar vul je een avond mee. En het duo Armando diGristina en Annelies van Vreeswijk weten die sfeer en passie als geen ander over te brengen.”

Stijgende interesse
De kookstudio –waarin plaats is voor een beperkt aantal deelnemers- mag zich verheugen in een stijgende interesse. “We zien steeds vaker dat een sessie in de kookstudio cadeau wordt gedaan. Zo zien we rond vader- en moederdag een stijging in de boekingen. Maar ook bedrijven weten voor een bedrijfs- of groepsuitje onze kookstudio te vinden”, aldus Bert van Eijden.

Over De Mandemaaker
Restaurant De Mandemaaker is gelegen in het centrum van Spakenburg, het oude vissersdorp aan de voormalige Zuiderzee. Een dorp met meerdere havens, maar in de oude haven liggen nog steeds oude botters. En om die reden een veel gefotografeerde historische plek, evenals de oude scheepswerf. Een absolute must, omdat daar nog steeds op ambachtelijke wijze botters worden gerepareerd.

Uiteraard staan er visspecialiteiten op de kaart van De Mandemaaker, maar ook voor de vleesliefhebbers heeft zij genoeg te bieden.
Het à la carte restaurant en de zalenaccommodatie lenen zich voor zowel grote gezelschappen als voor een intiem diner in kleine kring. Boven het restaurant bevindt zich een professionele kookstudio. De Kookstudio is een ideale plek voor een bijzonder (bedrijfs)uitje of een workshop in het kader van bijvoorbeeld teambuilding. Samen koken en samen eten brengt mensen nu eenmaal makkelijker bij elkaar, inspireert en motiveert.
Gastvrijheid is al meer dan 40 jaar het kenmerk van de Mandemaaker! Ontdek de smaak van Spakenburg in stijl!

Over PPR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top