zondag, november 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Lancering nieuwe website ThomDeck kunststof terrasplanken.
Lancering nieuwe website ThomDeck kunststof terrasplanken.

Lancering nieuwe website ThomDeck kunststof terrasplanken.

  • Netherlands
  • ThomDeck terrasplanken website live
  • Milin B.V.
  • http://www.thomdeck.nl
  • pr@milin.nl

ThomDeck terrasplanken zijn gemaakt van sterke houtspaanders en kunststof. De terrasplanken duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar. Vanaf 19 maart 2013 heeft ThomDeck een eigen website. Bezoekers krijgen in één oogopslag een overzichtelijk beeld van de producten en mogelijkheden.

De nieuwe website geeft een helder overzicht van de toepassingsmogelijkheden, kenmerken en het assortiment van ThomDeck. Daarnaast zijn op de website voorbeelden van gerealiseerde projecten te zien, om bezoeker een idee te geven van de mogelijkheden voor het aanleggen van een terras. Met de uitgebreide zoekfunctie is de informatie makkelijk en snel te vinden.

ThomDeck is een populair product voor onder andere dakterrassen, tuinen, balkons, schuttingen, havens en zwembaden. De composiet terrasplanken hebben een natuurlijke uitstraling en is in twee verschillende kleuren beschikbaar. ThomDeck is een van de vele merken van Milin, totaalleverancier voor afbouwmaterialen.

Meer informatie over ThomDeck terrasplanken op www.thomdeck.nl

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top