zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Marktleider HSM presenteert producten met eigen merkenwereld bij Mercateo
Marktleider HSM presenteert producten met eigen merkenwereld bij Mercateo

Marktleider HSM presenteert producten met eigen merkenwereld bij Mercateo

  • Netherlands
  • Maastricht, 07 mei 2013 - HSM GmbH + Co. KG, de van oorsprong Duitse fabrikant en expert op het gebied van kantoor- en milieutechniek, presenteert zijn producten sinds kort in een eigen Merkenwereld bij Mercateo. Op www.mercateo.nl/kw/hsm kunnen zakelijke klanten de producten van de marktleider in een gebruikersvriendelijke Merkenshop vinden. Het assortiment omvat 276 producten aan papiervernietigers, perforatoren, snijmachines en gerelateerd verbruiksmateriaal.
  • Persfoto_Merkenwereld-HSM
  • Mercateo Nederland B.V.
  • http://www.mercateo.nl
  • pers@mercateo.nl
  • Afbeeldingen en verdere bestanden vindt u hier: http://www.mercateo.nl/infoportal/persberichten.html.
  • 2013-05-07_PM-HSM-Merkenwereld-op-Mercateo

“Met een Merkenwereld bij Mercateo kunnen wij onze producten doelgericht aan de zakelijke markt presenteren. Op deze manier vindt ieder kantoor het juiste apparaat voor elke taak, elk formaat en elke wens, in de reusachtige productfamilie van onze papiervernietigers en snijmachines”, aldus Susanne Fritz, HSM. Silke Werner, Accountmanager voor fabrikanten bij Mercateo:” HSM verrijkt ons assortiment met productomschrijvingen van hoge kwaliteit waarmee ze klanten kunnen informeren en overtuigen van de specifieke kenmerken van hun producten.”

Over het algemeen wordt het merendeel van de productomschrijvingen op Mercateo door de leveranciers van Mercateo verzorgd. Dit zijn distributeurs of groothandelaren met betrouwbare logistieke processen, maar vaak met minder focus op de inhoudelijke kwaliteit van de geleverde content. Mercateo werkt met elk niveau in de handelsketen en geeft de controle over de manier waarop producten gepresenteerd worden graag aan de respectievelijke fabrikanten. “De producent weet immers het beste hoe zijn producten optimaal omschreven moeten worden. Wij geven hun hiervoor verschillende mogelijkheden. Zij kunnen de productomschrijvingen bij Mercateo middels een content-catalogus controleren, hun merken op een eigen landing-page presenteren, banners schakelen, zoekword-advertorials plaatsen en aan de kwaliteit van de productfilterfunctie van Mercateo bijdragen. Deze verschillende mogelijkheden van samenwerken met Mercateo helpen de fabrikanten erbij de markt te overtuigen om hun producten boven de concurrentie te verkiezen”, legt Dorina Bittermann, Country Manager van Mercateo Nederland BV, uit.

Over HSM

HSM werd door Hermann Schwelling in 1971 als klein machinebouwbedrijf in Zuid-Duitsland opgericht. Met innovatie en „Made in Germany” kwaliteit als kernwaarden ontwikkelde het bedrijf zich de afgelopen 40 jaar tot een wereldwijd actieve marktleider in kantoor- en milieutechniek. Op het gebied van kantoortechniek ontwikkelt, produceert en verkoopt HSM producten die het werken op kantoor veiliger, praktischer en eenvoudiger maken. HSM milieutechniek is gericht op de ecologische en economische omgang met afvalstromen. Rond 660 medewerkers maken het bedrijf tot een toonaangevende aanbieder van papiervernietigers, balenpersen en PET-oplossingen.

Over Mercateo

Mercateo is Europa’s toonaangevend online inkoopplatform voor de zakelijke markt. Duitse klanten kiezen op www.mercateo.com uit een assortiment van 9 miljoen artikelen. In Nederland omvat het assortiment van www.mercateo.nl meer dan 600.000 artikelen. Het aanbod dekt binnen 12 hoofdcategorieën niet alleen de vraag naar kantoorartikelen zoals papiervernietigers, maar omvat ook algemene zakelijke en gespecialiseerde artikelen als bijvoorbeeld pc-componenten.

Innovatieve inkoopfunctionaliteiten, waaronder een unieke zoekfunctie, Mercateo BestBasket, klant-specifieke views, elektronische interfaces en digitale vrijgaveprocessen, helpen bedrijven erbij hun inkoopproces efficiënter te maken. Voor het gebruik van Mercateo is geen installatie van extra software nodig. Tot het klantenbestand behoren niet alleen MKBs en openbare instellingen, maar ook internationale concerns maken gebruik van het online inkoopplatform als e-procurment-oplossing.

Mercateo is actief in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije, Ierland en de UK. Tegenwoordig telt het bedrijf tussen de 250 en 300 medewerkers. De omzet van het concern bedroeg 130 miljoen euro in 2012, wat een stijging is van 18 procent tegenover 2011.

// EINDE BERICHT

Over Mercateo Nederland B.V.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top