vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Mobiele websites worden steeds belangrijker
Mobiele websites worden steeds belangrijker

Mobiele websites worden steeds belangrijker

  • Netherlands
  • Horeca Mobiel richt zich op het maken van mobiele websites voor horeca bedrijven. De mobiele websites zien eruit als een app die er zeer overzichtelijk uitziet.

  • horeca mobiel
  • Horeca Mobiel
  • http://www.horecamobiel.nl
  • trendysterken@gmail.com

Horeca Mobiel richt zich op het maken van mobiele websites voor horeca bedrijven. De mobiele websites zien eruit als een app die er zeer overzichtelijk uitziet.
Bezoekers die op de mobiele website komen zullen op deze manier veel sneller kunnen zien wat de menukaart te bieden heeft, hoe de gerechten eruit zien, wat de locatie is enz.


Horeca Mobiel neemt al het werk uit handen. Omdat de meeste content en afbeeldingen van de desktop website overgenomen kan worden, zal de oplevering van de mobiele website al binnen 3 werkdagen gerealiseerd kunnen worden.


Een mobiele website is tegenwoordig een MUST omdat steeds meer mensen tegenwoordig via hun mobiel het internet op gaan. Met name horeca websites worden veel bezocht via mobiele telefoons. Misschien wel herkenbaar bij uzelf of vrienden dat er na het shoppen of werken nog behoefte is aan een hapje eten in de stad. De speurtocht naar een goed restaurant verloopt uiteraard via de mobiele telefoon want er is geen computer in de buurt en elke restaurant in en uit lopen om een keuze te maken kost teveel tijd…


Horeca Mobiel zorgt er o.a. voor dat bezoekers op een snelle manier door de mobiele website heen kunnen bladeren, snel een reservering kunnen plaatsen en snel kunnen zien waar het restaurant ligt.
Loop geen klanten mis door een onvriendelijke website voor het mobiele verkeer.

Ga naar horecamobiel.nl en loop geen klanten meer mis dankzij een mobiele website.


Over horecamobiel

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top