maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe kortings-website Goedekortingscodes.nl is van start gegaan
Nieuwe kortings-website Goedekortingscodes.nl is van start gegaan

Nieuwe kortings-website Goedekortingscodes.nl is van start gegaan

  • Netherlands
  • Iedereen winkelt wel eens online, maar denken we er altijd aan om dan ook gebruik te maken van kortingscodes?
  • OBERST BV
  • www.goedekortingscodes.nl
  • press@oberst.com

Kortingscodes zijn te vinden op www.goedekortingscodes.nl . Wij maken met deze website het online winkelen vele malen goedkoper door onze vele aanbiedingen en kortingscodes voor verschillende winkels. Er zijn kortingen en aanbiedingen voor meer dan 200 winkels, zoals ToysRUs of Yves Rocher. Dit is het juiste adres voor korting op vakantiereizen, mode, meubels, schoonheidsproducten, informatica, bloemen en speelgoed.

Geld en tijd besparen
Wij bieden onze gebruikers ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een alert per email. Deze emails stelt de gebruiker meteen op de hoogte als er een kortingscode voor zijn favoriete winkel beschikbaar is. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd bij het online winkelen.

De gebruiker geeft zijn mening
De gebruiker kan ook zijn mening geven over een korting of aanbieding. Heeft de korting gewerkt? Is de korting of de aanbieding nog geldig? Deze opmerkingen stellen ons in staat de kwaliteit van onze site te verhogen door niet functionele kortingen en aanbiedingen te verwijderen.

Het gebruik van Goedekortingscodes.nl is eenvoudig
Eerst zoekt de gebruiker naar de gewenste webwinkel, dan kijkt hij welke kortingscodes en aanbiedingen er zijn. Vervolgens gaat de gebruiker winkelen op de site van de gekozen webwinkel en wanneer er een kortingscode beschikbaar is, kopieert hij deze code en plakt deze daarna op de daarvoor bestemde plaats in het winkelwagentje. De webwinkel herkent de code en past vervolgens de korting toe. Zo eenvoudig bespaart de gebruiker geld.

Oberst BV, c/o Peter Plueschke
Dampstraat 82
6226 GL Maastricht
The Netherlands
Email: press@oberst.com

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top