zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuwe Magento hosting aanbieder zet hoog in op service
Nieuwe Magento hosting aanbieder zet hoog in op service

Nieuwe Magento hosting aanbieder zet hoog in op service

  • Netherlands
  • Magentohosting uit Drachten gaat de strijd aan met andere hosting aanbieders door hoog in te zetten op service.
  • Magentohosting
  • http://www.magentohosting.nl
  • joni@xlhosted.com
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Oud. U kunt bellen naar 06-14034756 of mailen naar nico@360ecommerce.nl.

Onlangs is de website magentohosting.nl officieel live gegaan. Magentohosting is een nieuwe aanbieder van hostingpakketten speciaal voor Magento webshops en wil zich onderscheiden van de concurrentie door hoog in te zetten op service.

“Uit eigen ervaring weten we hoe slecht de service van hostingaanbieders kan zijn. Slecht bereikbaar, moeilijke keuzemenu’s, helpdeskmedewerkers zonder kennis van zaken, vervelende protocollen en afgerekend worden op je processorgebruik. Als er iets aan de hand is, wil je kunnen bellen en dan ook echt iemand aan de lijn krijgen. Daarom zetten wij hoog in op service. Klanten krijgen een eigen, vaste contactpersoon die ze kunnen bellen als er iets is en ook resellers leggen we in de watten.” Nico Oud, directeur Magentohosting.

Hostingplatform speciaal voor Magento webshops

De afgelopen anderhalf jaar is er hard gewerkt aan een hosting platform dat helemaal geoptimaliseerd is voor Magento webshops. De reden hiervoor is dat het populaire Magento CMS een zwaar systeem is met veel functionaliteiten. Een standaard hostingomgeving is niet voldoende om de laadtijden van Magento webshops binnen de perken te houden. Een trage website kan leiden tot minder bezoekers, minder goede zoekresultaten en dus uiteindelijk minder omzet.

Lanceringsactie website

De eerste 25 nieuwe klanten van Magentohosting ontvangen een gratis performance consult.

 Over Magentohosting

Magentohosting is onderdeel van XLhosted. Voor meer informatie zie: www.magentohosting.nl.

Over XLhosted

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top