zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nokia introduceert Nokia Asha 210: Snelle QWERTY-telefoon met ’s werelds eerste Whatsapp-knop
Nokia introduceert Nokia Asha 210: Snelle QWERTY-telefoon met ’s werelds eerste Whatsapp-knop

Nokia introduceert Nokia Asha 210: Snelle QWERTY-telefoon met ’s werelds eerste Whatsapp-knop

  • International
  • Nokia introduceert een nieuw Asha-toestel: de Asha 210. Dit toestel biedt consumenten uitstekende sociale-mediamogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs. De Nokia Asha 210, verkrijgbaar in Nederland als single simvariant, beschikt over een herkenbaar Nokia-design en een slimme camera. Bovendien is de Asha 210 voorzien van een speciale Whatsapp-knop en dankzij de wifi-ondersteuning genieten mensen nog meer van internettoegang voor een scherpe prijs.
  • Nokia
  • http://www.nokia.com
  • info@nokia.com

Je sociale leven dichterbij dan ooit
De Nokia Asha 210 is uitgerust met een QWERTY-toetsenbord en een speciale Whatsapp-knop voor snelle toegang tot deze berichtenservice. Whatsapp biedt, speciaal voor Nokia, zijn diensten gratis aan voor de volledige levensduur van alle Nokia Asha 210-toestellen.

Dankzij Facebook en Twitter en de ondersteuning voor populaire e-mailaccounts als Gmail zijn Nokia Asha 210-gebruikers nooit meer dan een paar klikken verwijderd van hun vrienden en familie.

Maak prachtige foto’s en deel ze – keer op keer
De Nokia Asha 210 is uitgerust met een 2-megapixelcamera die bediend wordt via een speciale cameraknop – zelfs als het toestel vergrendeld is. De slimme camera biedt verder een keur aan opties voor het maken, bewerken en verspreiden van foto’s, waaronder:

Zelfportret voor perfect gecentreerde zelfportretten, zelfs zonder camera aan de voorzijde. De ingebouwde stem begeleidt de gebruiker zodanig, dat hij of zij in beeld is op het moment dat de foto wordt genomen;

Snel bewerken van foto’s in de camera-app en eenvoudig delen van foto’s naar sociale netwerken.

Het is ook mogelijk om foto’s en andere content snel te delen via de innovatieve, ingebouwde Slam-optie van Nokia. Die zorgt ervoor dat content – zoals foto’s of video’s – over te zetten is naar een ander Bluetooth-apparaat zonder ze aan elkaar te koppelen.

“De Nokia Asha 210 is een opvallend toestel dat consumenten nieuwe manieren biedt om hun persoonlijkheid te uiten. Dit kan via design, kleur en innovaties als ’s werelds eerste Whatsapp-knop”, zegt Timo Toikkanen, Executive Vice-President Mobile Phones van Nokia. “Met de Nokia Asha 210 kunnen mensen hun sociale netwerken snel updaten, altijd in contact blijven met vrienden en zelf gecreëerde content snel delen.”

“Wij willen de beste Whatsapp-ervaring leveren aan zoveel mogelijk mensen”, zegt Brian Acton, medeoprichter van Whatsapp, Inc. “We zijn zeer verheugd over onze samenwerking met Nokia Asha. Het past perfect binnen onze strategie om mensen in de gehele wereld een eenvoudige gebruikservaring te bieden bij het onderhouden van contact met vrienden.”

Het nieuwe toestel profiteert optimaal van de Nokia Xpress Browser. Deze gebruikt de cloud-technologie van Nokia om het dataverbruik met maximaal negentig procent te verminderen. Hierdoor zorgt het voor beter betaalbare internettoegang. De Nokia Asha 210 is ook uitgerust met Nokia Nearby, een webapp die mensen diverse ‘points of interests’ dichtbij laat ontdekken, zoals restaurants, winkels en pinautomaten.

Andere belangrijke opties voor de Nokia Asha 210:

  • sociale-telefoonboekintegratie met de mogelijkheid Whatsapp direct op te starten vanuit het adressenbestand in het telefoonboek;
  • voorgeïnstalleerde YouTube-app voor directe videostreaming;
  • chatschermnotificaties die gebruikers up-to-date houden over nieuwe gesprekken;
  • aan/uitknop voor wifi;
  • een voor Nokia kenmerkende lange levensduur van de accu: maximaal 46 dagen.

De Nokia Asha 210 is verkrijgbaar is geel, cyaan, zwart, magenta en wit. De winkelprijs zal 69 euro excl. subsidies zijn. Het toestel is in Nederland leverbaar in het derde kwartaal van 2013.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top