zondag, september 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nu ook in Nederland: houten designbestek met speciale, smaakvriendelijke coating
Nu ook in Nederland: houten designbestek met speciale, smaakvriendelijke coating

Nu ook in Nederland: houten designbestek met speciale, smaakvriendelijke coating

  • Netherlands
  • AMSTERDAM - Innovatief, eco-vriendelijk, veilig in gebruik én nooit meer een houtsmaak in je mond. Aspenware, het houten designbestek dat tot nu toe alleen in Noord-Amerika en Canada verkrijgbaar was, is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar.
  • GCD-AW3
  • SD Trading
  • Www.sdtrading.eu
  • thomas.kascha@sdtrading.eu

Eerder deze week heeft SD Trading, importeur van onder meer WASARA en Hampi, een exclusieve distributieovereenkomst met het Canadese Aspenware gesloten. Tot nu toe was Aspenware alleen verkrijgbaar in Noord-Amerika en is daar een doorslaand succes.

Het houten designbestek van Aspenware is een ware innovatie te noemen. Een speciaal ontwikkelde coating dat op het hout wordt aangebracht maakt definitief een einde aan het vervelende “droge” mondgevoel en de “houtsmaak”. De smaakvriendelijke coating is eco-vriendelijk en veilig in gebruik. Het bestek zelf is vervaardigd uit hout afkomstig van lokale duurzame bronnen. Door een uitgekiende productieproces is het bestek supersterk.

Aspenware is daarmee niet alleen hét groene alternatief voor plastic bestek maar levert ook aanzienlijke voordelen op ten opzichte van bio-plastic producten die geen groene uitstraling hebben én voor wat betreft duurzaamheid geen match zijn voor houten designbestek.

“Met Aspenware halen we dé innovatie op het gebied van duurzaam wegwerpbestek naar Europa. Wij hebben exclusiviteit gekregen voor Europa omdat de eigenaren van Aspenware ervan overtuigd zijn dat wij met SD Trading de koers varen die nodig is van een dergelijk product een succes te maken. Daarnaast is het een regelrechte aanvulling op ons huidig aanbod met bekende merken als Hampi en WASARA en binnenkort ook Sucadrops”, aldus een glunderende directeur van SD Trading, Thomas Kascha.

Over Thomas

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top