zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / PEAK-IT wedstrijd vraagt om creativiteit van toekomstige ict-er
PEAK-IT wedstrijd vraagt om creativiteit van toekomstige ict-er

PEAK-IT wedstrijd vraagt om creativiteit van toekomstige ict-er

  • Nederland
  • Naarden, 3 april 2013 –Innovatie en creativiteit zijn belangrijke eigenschappen voor de moderne ICT-er.
  • PEAK-IT
  • werkenbijpeak-it.nl
  • sophie.van.bijleveld@peak-it.nl

Met de muismatten ontwerpwedstrijd van PEAK-IT worden juist deze eigenschappen aangesproken. De winnaar kan een Asus tablet winnen.

De wedstrijd bestaat uit het ontwerpen van een originele muismat en wordt op 15 ROC scholen gehouden. De winnaar wordt bepaald door het aantal likes op facebook waar de ontwerpen geplaatst worden. De scholen van de top 3 krijgen daarnaast muismatten met het ontwerp cadeau. Deze zullen na de zomervakantie op de school verspreid worden. Op dinsdag 14 mei zal de stemming sluiten en woensdag 15 mei wordt de winnaar van de ontwerpwedstrijd bekend gemaakt.

“Van een ICT-er wordt meer verwacht dan alleen technische kennis“, zegt Maarten Cobelens, COO van PEAK-IT. “Deze stap extra kunnen klanten en medewerkers van ons verwachten en daarnaast krijgt onze slogan “Your career is our priority” op deze manier extra dimensie. Want we willen daadwerkelijk laten zien dat we met de toekomstige ICT professional meedenken en open staan voor vernieuwingen.”

PEAK-IT is altijd op zoek naar ambitieuze ICT professionals die een passie voor hun vak hebben en voortdurend willen leren en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Bij PEAK-IT zijn de ambities van de Young ICT professional uitgangspunt voor een succesvolle ICT carrière.

Wil jij meedoen? Kijk op www.werkenbijpeak-it.nl/muismat

Over PEAK-IT

Met PEAK-IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor deta+, co-sourcing en outsourcing. PEAK-IT is ook de partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten. Met deta+ kan de flexibele ICT-behoefte van organisaties met passievolle professionals snel en doeltreffend worden ingevuld. Door middel van co-sourcing kunnen organisaties de bemensing van hun ICT-servicedesk uitbesteden aan PEAK-IT, waarbij zij zelf de regie over de uitvoering houden. Hiermee biedt PEAK-IT een flexibel model waarbij de opdrachtgever altijd beschikt over gekwalificeerde professionals en optimale capaciteit. Via outsourcing kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van flexibiliteit en kwaliteit.

PEAK-IT weet als geen ander aan welke eisen een ICT-professional moet voldoen om zakelijke processen optimaal te ondersteunen en door de inzet van ICT zakelijke meerwaarde te creëren. Daarom biedt PEAK-IT naast een geaccrediteerd HBO lesprogramma ook de HDI certificering op basis van ITIL: dé standaard voor het optimaliseren van effectieve communicatie van de servicedesk. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven medewerkers in heel Nederland. PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top