vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Uw nieuwe auto goedkoper online kopen
Uw nieuwe auto goedkoper online kopen

Uw nieuwe auto goedkoper online kopen

  • Europe
  • Sinds kort is er een nieuwe website online waar je je nieuwe wagen kan configureren en bestellen in enkele kliks.
  • Carville
  • www.carville.be
  • info@carville.be

Geen slepende onderhandelingen meer met meerdere dealers uit je buurt, op www.carville.be vind je de beste prijs voor je nieuwe auto. Zo is de Renault Megane, het meest verkochte model in België in 2012, reeds te verkrijgen vanaf 13.769€ met kortingen tussen de 25 en 30%. Carville kan deze hoge kortingen aanbieden omdat ze gebruik maken van prijsverschillen en promoties in het buitenland om de wagens in te kopen.

Je kan rekenen op minstens 2 jaar waarborg en hebt volgens de wet verkoop op afstand recht op een bedenkingstermijn van 14 dagen na de levering van de auto. “Vertrouwen is van primordiaal belang voor ons”, aldus Arne Valaert, zaakvoerder van Carville. “We zijn blij dat de klant goed beschermd is via deze wet en tot 2 weken na levering zijn wagen kosteloos kan teruggeven”.

De auto’s worden bovendien gratis thuis geleverd, 24u op 24u, 7 dagen op 7, op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Je kan dus rekenen op een enorm gebruiksgemak bij de bestelling en bij de levering van de wagen. “Carville wil dan ook een schitterende service leveren tegen deze geweldige prijzen”, aldus Arne Valaert.

In onze buurlanden Nederland (auto.nl), Frankrijk (elite-auto.fr) en Duitsland (meinauto.de) draait de online automarkt al op volle toeren. Net als in andere e-commerce segmenten hinkt België voorlopig nog achterop. Al kan daar nu verandering in komen met de mogelijkheden die Carville biedt.

Je kan Carville vinden via hun website www.carville.be, ze zijn ook 7 dagen op 7 van 8-22u telefonisch bereikbaar.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top