vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Zankyou lanceert fantastische nieuwe Wedding Apps.
Zankyou lanceert fantastische nieuwe Wedding Apps.

Zankyou lanceert fantastische nieuwe Wedding Apps.

  • Netherlands
  • Amsterdam – Zankyou is een zeer snelgroeiend bedrijf dat toekomstige bruidsparen helpt met het organiseren van hun trouwdag. Dit door middel van het verlenen van diensten om een persoonlijke bruiloftsite te creëren. Met trots mag Zankyou mededelen dat zij eigenaar is geworden van fantastische nieuwe Apps, die te gebruiken zijn voor zowel iPhones als Android Smartphones. Wij willen u graag meer vertellen over de nieuwe mobiele functies van de Apps die vanaf vandaag gratis te downloaden zijn.
  • Zankyou
  • www.zankyou.com/
  • michelle.van.mens@zankyou.com

Zankyou
Zankyou is een online bedrijf dat zich heeft gepositioneerd in de trouwbranche. Zankyou is momenteel actief in achttien landen en heeft een netwerk van medewerkers waardoor er meer dan acht verschillende talen gesproken worden. Via Zankyou hebben koppels de mogelijkheid om hun eigen cadeaulijst op te stellen waarbij zij kunnen kiezen uit méér dan 1500 cadeaus. Het aanbod is zo gevarieerd dat men kan kiezen uit; huwelijksreizen,donaties aan goede doelen, arrangementen en méér. Gasten kunnen via de persoonlijke website van het bruidspaar de cadeaus bekijken en natuurlijk hebben zij de mogelijkheid om een cadeau te schenken. Het bruidsdpaar ontvangt het geschonken geld op hun bankrekening.

Applicatie
Zankyou heeft recent een tweetal apps laten ontwikkelen die verkrijgbaar zijn in zowel de App Store alsmede de Google Play Store. De app is voor beide besturingssystemen gratis te downloaden door middel van de scancodes. De app is niet alleen bestemd voor het toekomstige bruidspaar, ook de gasten hebben veel baat hebben bij de applicatie. Het is mogelijk om foto´s direct te uploaden tijdens de ceremonie of het feest. Zo kan het pas getrouwde stel de foto´s dezelfde avond nog bekijken via hun telefoon. Als het bruidspaar de app eenmaal heeft geïnstalleerd en zij de gasten op de hoogte hebben gebracht van de nieuwe applicatie, zal de interactie tussen hen stijgen. Simpelweg omdat tegenwoordig bijna iedereen zijn telefoon bij zich draagt, dag en nacht.

Met de Zankyou Apps kunnen koppels zich inloggen op ieder moment van de dag. Downloaden van de Apps is mogelijk via de Apple store/Google Play store.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top