zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Nederlandse ondernemers hebben kortere werkweek door automatiseringssoftware
Nederlandse ondernemers hebben kortere werkweek door automatiseringssoftware

Nederlandse ondernemers hebben kortere werkweek door automatiseringssoftware

  • Nederland
  • Slechts de helft maakt gebruik van procesautomatisering
  • Teamleader
  • info@teamleader.nl

Het gebruik van automatiseringssoftware door ondernemers zorgt ervoor dat hun werkweek gemiddeld bijna vier uur korter wordt in vergelijking met ondernemers die geen gebruik maken van procesautomatisering. Ondernemers die geïnvesteerd hebben in dergelijke pakketten, waarbij allerlei processen in één systeem worden geïntegreerd, hebben een gemiddelde werkweek van 52,6 uur. Terwijl ondernemers die dit niet hebben gedaan een gemiddelde werkweek van 56,5 uur hebben. Dit wordt duidelijk uit onafhankelijk onderzoeknaar de tijdbesteding van de Nederlandse ondernemer dat is uitgevoerd in opdracht vanTeamleader.

Toch blijkt dat maar iets meer dan de helft (51%) van de ondernemingen gebruikmaakt van deze software. Voor de kleinere bedrijven (2 tot 5 werknemers) ligt dit percentage op slechts 40 procent. Van de bedrijven met 5 tot 50 werknemers maakt 68 procent gebruik van automatiseringssoftware. Vooral voor ondernemers met weinig personeel is er dus nog veel te winnen.

“Het is zonde om te zien dat zoveel ondernemers hun kostbare tijd verspillen door niet te investeren in software om processen te automatiseren”, zegt Rob Klijsen, Country Manager bij Teamleader Nederland. “Niet alleen grote ondernemers hebben tijd te kort, maar ook de kleinere ondernemers ondervinden hier problemen. Het misverstand dat er heerst dat automatiseringssoftware meteen een duur en log pakket zou zijn, maakt het er niet beter op. Er zijn ook oplossingen die wel interessant zijn voor de kleinere ondernemer, doordat deze bijvoorbeeld werken met losse modules. Zo kan je ook als mkb’er tijd besparen en je meer bezighouden met de core business van het bedrijf.”

——-

Over Teamleader
Teamleader is een SaaS-oplossing voor sales, projectmanagement, urenregistratie en facturatie. Het stroomlijnt het hele proces vanaf de eerste lead tot het innen van betalingen. Teamleader wordt gerund door CEO Jeroen de Wit en co-founder Mathias de Loore. Samen delen ze de ambitie om mkb’ers te helpen hun processen te verbeteren. Door open en transparante bedrijfsvoering met de klant is Teamleader constant bezig om de service te verbeteren. Mkb’ers hebben de potentie om slimmer te werken als het platform dat zij gebruiken goed functioneert. Teamleader is actief in West-Europa, in de DACH-regio en in Zuid-Europa. In Nederland staat Rob Klijsen aan het roer van het Amsterdamse kantoor.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top