dinsdag, oktober 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Nederlandse pers herkent vooruitgang op Bonaire
Nederlandse pers herkent vooruitgang op Bonaire

Nederlandse pers herkent vooruitgang op Bonaire

  • Nederland
  • De positieve ontwikkelingen op Bonaire zijn ook in Nederland opgemerkt.
  • ASP
  • roger@basiscommunicatie.nl
  • http://www.radio1.nl/popup/terugluisteren-uren/2014-04-05/15:00 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1409037

Bonaire’s Gedeputeerde Edsel Winklaar, voor politieke besprekingen in Nederland, was recent te gast bij OmroepWNL. In de ochtendshow op de landelijke TV werden onder meer de ontwikkelingen in de zorg en het onderwijs in beeld gebracht. Gedeputeerde Winklaar lichtte onder meer de komst van het nierdialyse-apparaat toe en de medische helikopter. In het onderwijs vielen het nieuwe computerlokaal en de verbeterde lesmethodieken op.

De Nederlandse pers bleek ook goed op de hoogte van de duurzame ontwikkelingen. Zowel in het toerisme als op het gehele eiland. Onder het motto “meer doen met wat je hebt” wist Gedeputeerde Winklaar een aantal duurzame projecten voor het voetlicht te brengen. Winklaar sprak later nog met enkele journalisten en werd gevraagd live op Radio 1 over de vooruitgang op Bonaire te vertellen. “We zijn nog niet waar we zijn willen, maar we gaan zonder twijfel de goede kant op met elkaar”, vertelde Winklaar. “Stap voor stap verbeteren we het welzijn van alle Bonairianen”.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top