woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nederlandse spelers van Rail Nation van Travian Games komen op stoom
Nederlandse spelers van Rail Nation van Travian Games komen op stoom

Nederlandse spelers van Rail Nation van Travian Games komen op stoom

  • Nederland
  • Gratis online spoorwegspel nu gehost op een dedicated server in Nederland voor een optimale spelervaring; Rail Nation bereikt mijlpaal van 50.000 Nederlandse spelers.
  • TGRailNationArtworksSettingStandardMainIllustration
  • En Serio
  • http://www.enserio.nl/en/nederlandse-spelers-van-rail-nation-van-travian-games-komen-op-stoom/#more-1003
  • marlies@enserio.nl

Spelontwikkelaar Travian Games en zijn dochteronderneming Bright Future maken vandaag bekend dat hun game Rail Nation nu volledig is geoptimaliseerd voor Nederlandse spelers. De nieuwe versie van het spoorwegspel, dat in 2013 werd opengesteld voor bètaspelers, wordt vanaf nu op een dedicated server in Nederland gehost, terwijl de gebruikersinterface volledig in het Nederlands is vertaald. Deze upgrade heeft als doel de spelervaring van Nederlandse spoorwegfanaten te verbeteren en het makkelijker te maken om medespelers uit eigen land te ontmoeten. Sinds de introductie van Rail Nation in 2013 hebben meer dan 50.000 Nederlanders het spel gespeeld. En niet zonder succes: de afgelopen maanden kwamen er verschillende Nederlandse gamers en spelersverenigingen als winnaar uit de bus.

Treinen hebben mensen altijd gefascineerd. Miljoenen liefhebbers in alle delen van de wereld wijden hun vrije tijd aan hun voorliefde voor alles wat maar met spoorwegen, locomotieven en treinroutes te maken heeft. Maar hoewel er tal van succesvolle bordspellen, computerspellen en zelfs televisieprogramma’s aan dit onderwerp zijn gewijd, is er tot nu toe geen online game geweest dat een groot publiek wist te bekoren. Travian Games en Bright Future (Miramagia, FIFA Manager 14) brengen daar op overtuigende wijze verandering in. Inmiddels dagen meer dan 500.000 spoorwegfanaten elkaar uit op verschillende servers in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Italië, de Oekraïne, Polen, Portugal, Spanje, Turkije, Rusland en de Scandinavische landen. En vanaf nu kan elke Nederlandse treinliefhebber Rail Nation in zijn of haar moedertaal spelen. Het spel is volledig in het Nederlands vertaald en kan worden gespeeld op http://play.rail-nation.com/.

“We merken vaak dat spelers zich willen vestigen in spellocaties die overeenkomen met steden in hun eigen land. Ze willen zich vanzelfsprekend thuis voelen. Omdat er zoveel Nederlandse fans op onze servers actief zijn, hebben we besloten om naast Deense, Noorse en Zweedse steden ook een volledig Nederlandse kaart aan te bieden. En er zijn niet alleen Nederlandse steden bijgekomen, maar de standaardtaal voor chats zal eveneens Nederlands zijn! Op deze manier bieden we Nederlandse fans de mogelijkheid om veel dichter bij huis met hun spoorwegcarrière van start te gaan”, aldus Frederik Hammes, senior product manager bij Travian Games.

Over het spel Rail Nation

Rail Nation is een strategische online game die is onderverdeeld in zes opeenvolgende tijdperken uit de geschiedenis van de spoorwegen. Treinfanaten en liefhebbers van strategische games kunnen hun eigen spoorwegbedrijf oprichten, een beroep doen op hun strategische knowhow om winstgevende transportroutes te creëren en hun krachten met andere spelers bundelen om één grote spoorwegmaatschappij te vormen. Aangezien beweging van essentieel belang is in de spoorwegindustrie, biedt Rail Nation een dynamische landschapskaart met driedimensionale treinmodellen. Kersverse spoorwegtycoons kunnen hun kapitaal en bedrijfsprestige vergroten in directe concurrentie met andere bedrijven. Met strategisch vernuft moeten zij efficiënte spoorwegroutes met uitgebreide tijdstabellen ontwikkelen om meer dan 40 uiteenlopende goederen te kunnen transporteren. Ze kunnen hun groeiende winsten aanwenden voor hun groeiende park van elektrische, stoom- of diesellocomotieven met verschillende typen wagons. Tijdens het spel kunnen ze steeds meer steden gaan bedienen en andere spelers uitdagen tot grootschalige transportwedstrijden. Met een doelgerichte levering van goederen aan steden kunnen ze eveneens bijdragen aan de ontwikkeling van hun spoorwegmaatschappij.   Spelers kunnen zich niet veroorloven om voorbij te gaan aan de infrastructuur van hun treinstation. Ze kunnen lucratieve bonussen binnenslepen door het verbeteren van hun hangars, bedieningscentra en treinstations. Dankzij de mogelijkheid om hun krachten met andere spelers te bundelen, kunnen vrienden, concurrenten en zelfs de meest bittere rivalen zich verenigen tot één grote spoorwegmaatschappij. De gezamenlijke spelervaring staat dan ook centraal binnen Rail Nation.

Rail Nation is aantrekkelijk voor zowel beginnende als gevorderde spelers van browsergebaseerde games. Ondanks deze gebruikseenvoud biedt het spel uiterst geavanceerde opties. Dit eerste volledig browsergebaseerde spoorwegspel kent spelrondes van 3 tot 4 maanden en biedt spoorwegfanaten tal van boeiende functies.   Geïnteresseerde spelers kunnen zich aanmelden voor de open bèta bij play.rail-nation.com en de scepter zwaaien over een eigen spoorwegmaatschappij met indrukwekkende elektrische of stoomlocomotieven. Meer informatie en regelmatige updates zijn beschikbaar op de Facebook-pagina facebook.com/railnation. Het officiële forum van het spel is te vinden op forum.railnation.com/.

Over enserio

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top