woensdag, juli 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nederlandse vrouwen ontmoeten vrouwelijke inspiratiebronnen uit Afrika
Nederlandse vrouwen ontmoeten vrouwelijke inspiratiebronnen uit Afrika

Nederlandse vrouwen ontmoeten vrouwelijke inspiratiebronnen uit Afrika

  • Nederland
  • Vlisco B.V. organiseert een programma voor de winnaressen van de Vlisco Women's Month-campagne om zo de uitwisseling van ideeën en best practices te bevorderen.
  • Vlisco B.V.
  • http://www.vlisco.com
  • C.Bamforth@vlisco.com

De winnaressen van de Women’s Month-campagne van het modemerk Vlisco komen volgende week naar Nederland voor een speciaal programma vol activiteiten ter ere van hun prestaties in West- en Centraal-Afrika. De zeven winnaressen krijgen een op maat gemaakt programma van een week met culturele en educatieve elementen aangeboden met als doel om hun carrière een sterke impuls te geven en voort te borduren op hun aanzienlijke succes.

Na het welkomstdiner zullen de winnaressen, afkomstig uit zeven verschillende landen in Afrika, een speciaal bezoek met een modetintje brengen aan het Rijksmuseum, een workshop over het versterken van de positie van de vrouw door Women Inc. volgen en een bijzondere rondleiding krijgen door het ontwerpatelier en de fabriek van Vlisco in Helmond. Het programma omvat daarnaast ontmoetingen met Renilde Steeghs, ‎ambassadeur Internationale Culturele Samenwerking bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, met Ndo Ntoane, manager diversiteit bij de Nederlandse Spoorwegen, en andere invloedrijke Nederlandse vrouwen.

De winnaressen, die al een grote inspiratiebron voor Afrika zijn, zullen de kennis en ervaringen die ze opdoen tijdens hun bezoek inzetten om vrouwen in hun thuisland verder te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities.

De wedstrijd maakte deel uit van Vlisco’s inspanningen om inspirerende en succesvolle vrouwen uit heel West- en Centraal-Afrika te eren. Vlisco startte de Women’s Month-campagne in maart 2013 op Internationale Vrouwendag met het thema BE YOUR DREAM om de geweldige prestaties te roemen van vrouwen die gewaagde dromen hebben waargemaakt. De winnaressen zijn verkozen door het publiek op basis van een lijst met vrouwen uit het bedrijfsleven, overheid en niet-gouvermentele organisaties in West- en Centraal-Afrika.

Rosalie Botti Lou, de winnares uit Ivoorkust: “Vlisco doet al veel om succes binnen handbereik te brengen van vele vrouwen in Afrika. In deze wedstrijd draaide alles om hoe je groots kunt dromen en je kunt richten op het realiseren van belangrijke ambities. Met de steun van Vlisco kunnen we nu nog meer vrouwen inspireren om het beste uit hun leven te halen.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top