woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nedflex ISO 9001 gecertificeerd
Nedflex ISO 9001 gecertificeerd

Nedflex ISO 9001 gecertificeerd

  • Nederland
  • Nedflex is sinds juli 2014 ISO 9001 gecertificeerd. Het ISO 9001:2008 certificaat vertegenwoordigd dé norm op het gebied van klantgerichtheid en kwaliteitsmanagement.
  • Nedflex Uitzenden & Payrolling
  • www.nedflex.nl
  • marketing@nedflex.nl

Nedflex is met ingang van juli 2014 ISO 9001:2008 gecertificeerd. De organisatie zag tevens in dezelfde maand haar NEN-certificering verlengd worden door de Stichting Normering Arbeid. “Nedflex is sinds jaar en dag één van de meest transparante spelers in de flexbranche. Wij zijn zeer verheugd over het feit dat onze inspanningen om een zo klantgericht en flexibel mogelijke uitzend- en payrollpartner te zijn, nu onderstreept worden door deze ISO certificering”, aldus Victor van Commenée, Algemeen Directeur van Nedflex.

ISO 9001 is dé internationale standaard voor systemen die bedrijven inzetten om de klanttevredenheid te vergroten door verbetering van het kwaliteitsmanagement. Een externe, onafhankelijke partij stelt vast of een organisatie aan alle normeisen voldoet. Dit wordt vastgesteld gedurende een audit, die uit twee fases bestaat, door een gespecialiseerde certificatie instelling.

Door te voldoen aan deze standaard, toont Nedflex aan dat haar organisatie is ingericht om optimaal in te spelen op de eisen van haar klanten en dat zij de geldende wet- en regelgeving goed kent én respecteert. Van Commenée: “Deze certificering geeft aan dat Nedflex duidelijk is over haar dienstverlening, haar afspraken nakomt, dit ook aan kan tonen én dat zij zich netjes aan de regels houdt. Kortom: dat Nedflex een betrouwbare, transparante partner is.”

Nedflex staat voor een zo groot mogelijke mate van ontzorging voor zowel haar opdrachtgevers als hun werknemers. Ook vindt Nedflex transparantie in de flexbranche van groot belang. “Onze systemen zijn zo ingericht dat onze klanten en hun medewerkers altijd en overal inzicht hebben in alle relevante gegevens. Ook houden wij onze partners proactief op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en stellen wij de juridische kennis van het Service Center kosteloos beschikbaar”, aldus Van Commenée.

De ISO 9001:2008 en NEN- certificeringen zijn behaald door de Nedflex Holding en gelden voor Nedflex Payrolling, Nedflex Uitzendbureau en INDIVIDU Consultants.

Over Nedflex

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top