vrijdag, september 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Neomatics in België Value Added Reseller voor ARX / CoSign
Neomatics in België Value Added Reseller voor ARX / CoSign

Neomatics in België Value Added Reseller voor ARX / CoSign

  • Nederland
  • ARX, de marktleider in digitale handtekening oplossingen, heeft met Neomatics een Value Added Reseller (VAR) overeenkomst afgesloten. Het Antwerpse Neomatics heeft met ExpressPack Quality een brede klantenbasis - lifesciencesbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en de cosmeticasector - in België.
  • CoSign_logo_klein
  • ARX /CoSign
  • www.arx.com
  • arx@influx-pr.com
  • Voor redactionele informatie:Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com
Amsterdam/Antwerpen, 3 oktober 2014 - ARX, de marktleider in digitale handtekening oplossingen, heeft met Neomatics een Value Added Reseller (VAR) overeenkomst afgesloten. Het Antwerpse Neomatics heeft met ExpressPack Quality een brede klantenbasis – lifesciencesbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en de cosmeticasector – in België.
ExpressPack Quality van Neomatics is gebouwd op het documentmanagementsysteem Microsoft SharePoint. Omdat het vooral binnen lifesciencesbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en de cosmeticasector wordt ingezet, wordt zeer vaak vereist dat documenten manueel of elektronisch getekend zijn, vertelt Mo Aarab, directeur Neomatics.
signerLogin1“Voor elektronische ondertekening binnen onze toepassing en met een goede koppeling naar SharePoint kun je niet om CoSign heen. Het blijkt dat ARX met CoSign de meest volledige productoplossing heeft. Niet alleen voor SharePoint, maar ook voor alle andere koppelingen.”
Met de CoSign Connector for SharePoint kunnen klanten eenvoudig mogelijkheden voor digitale handtekeningen toevoegen aan hun workflow processen. De CoSign Connector zorgt voor hoge kwaliteit integratie voor alle typen SharePoint workflows, inclusief de mogelijkheid om taken te weigeren of te accepteren. De CoSign Connector for SharePoint is de enige oplossing voor digitale handtekeningen die naadloos is geïntegreerd met zowel SharePoint Server als Office 365/SharePoint Online“Wij verwachten bij Neomatics dat onze klanten dat als een sterke toegevoegde waarde zien”, aldus Aarab.
Volgens John Lageman, Regional Director ARX Benelux, is Neomatics voor ARX een belangrijke partner in België.
“Binnen de markten waar Neomatics opereert zal het gebruikersgemak van CoSign van doorslaggevend belang zijn. Op eenvoudige wijze kan in de SharePoint omgeving gebruik gemaakt worden van de integratie met de SharePoint workflow, Nintex of K2. Ook de klant laten tekenen kan direct onderdeel uitmaken van het proces. Het uiteindelijke doel is om ondertekenaars het maximale gebruiksgemak te bieden om rechtsgeldig te kunnen tekenen; en dat kan met CoSign”, aldus John Lageman.
ARX Benelux - De Cuserstraat 93 – 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91
Over Neomatics
Neomatics - Efficiency by design - ontwikkelt oplossingen op basis van een jarenlange ervaring, een no-nonsense filosofie en een pragmatische aanpak. Dat wordt gedaan met respect voor de normen, de IT-architectuur, de technologische vereisten en het beschikbare budget van een bedrijf.
Neomatics is opgericht in 2000 en bouwde een brede installatiebasis op. Het werkt vooral voor ziekenhuizen, lifesciences-bedrijven, bouwbedrijven en bouw- materialenproducenten.
Met ExpressPack Quality van Neomatics beheren organisaties op een overzichtelijke en kosteneffectieve manier de kwaliteitprocessen rond publicatie van documenten, afhandeling van non-conformiteiten en klachten, bevoegdheidsverklaringen en toestelopvolging. ExpressPack Quality is gebouwd op het krachtige documentmanagementsysteem Microsoft SharePoint.
Neomatics werkt nauw samen met Quality by Design, kortweg QbD. De beide bedrijven bieden complementaire oplossingen voor lifesciencesbedrijven, ziekenhuizen, laboratoria en de cosmeticasector. Meer informatie:www.neomatics.be
Over CoSign 
CoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als “de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen”.
Dankzij de ‘cross-enterprise’ CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top