dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nestlé Wagner met Big Pizza voor derde keer hoofdsponsor Zwarte Cross
Nestlé Wagner met Big Pizza voor derde keer hoofdsponsor Zwarte Cross

Nestlé Wagner met Big Pizza voor derde keer hoofdsponsor Zwarte Cross

  • Nederland
  • Wagner Pizza is dit jaar van 25 tot en met 27 juli 2014 met de Big Pizza opnieuw hoofdsponsor van het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde. Hongerige festivalgangers kunnen bij de diverse Big Pizza Punten drie dagen lang een flinke bodem leggen voor het feestgedruis. Bovendien verloot de pizzaspecialist via de Facebooksite www.facebook.com/wagnerpizzanederland vanaf 24 juni weekend campingkaarten voor de Zwarte Cross.
  • Big Pizza Punt (c) Sander Baks
  • mediamixx GmbH
  • mediamixx GmbH
  • corine.konings@mediamixx.net
  • Informatie voor de pers: mediamixx GmbH, Corine Konings & Susan Bink Tiergartenstr. 64 47533 Kleve Duitsland T: +49-(0)2821-7115612 / -30 F: +49-(0)2821-7115639 M: corine.konings@mediamixx.net of susan.bink@mediamixx.net

Dikke pizzapret tijdens muziek- en motorspektakel 

Dit jaar is Wagner alweer voor de derde keer als hoofdsponsor van het muziek- en motorspektakel actief. De Big Pizza met zijn dikke bodem en sappige topping is namelijk erg geliefd onder festivalgangers, zo bleek uit een enquête onder 900 Zwarte Cross-bezoekers. 75% van de ondervraagden vond dat de Wagner Big Pizza zeer goed bij het festival past. Ook is het imago van Wagner flink verbeterd: na afloop van de Zwarte Cross was er een duidelijke stijging van de imagoscore onder 20-34-jarigen. De pizza is dan ook de ideale bodem voor hongerige festivalgangers. Niet alleen als tussendoortje of festivalmaaltijd, maar ook zeer geschikt als anti-katerontbijt.

Big Pizza Punten

Op het festivalterrein en de camping is Wagner aanwezig met diverse Big Pizza Punten. Op de camping kunnen nachtbrakers zelfs tot in de vroege uurtjes van Big Pizza genieten, want de stand is hier 24 uur lang geopend.  Bij de Big Pizza Punten zijn halve Big Pizza’s verkrijgbaar in vier verschillende smaken: Hawaii, Texas, Cheese & Onion en Beef Jalapeños. De Big Pizza Beef Jalapeños is een pizza voor iedereen die nét eens iets anders wil. Deze pizzavariant heeft een topping van bijzondere ingrediënten zoals mals rundergehakt, scherpe jalapeños en pittige nacho cheese crème met verse roomkaas en paprika. Met zijn extra dikke bodem is Big Pizza ideaal voor de grote trek en geheel volgens het motto: volop plezier van je pizza! Alleen, met vrienden of met het hele gezin.

Over Nestlé Wagner GmbH

Nestlé Wagner GmbH is een van de grootste producenten van vriesverspizza in Europa. De pizzaspecialist maakt geen gebruik van kunstmatige aroma’s en smaakversterkers en streeft naar een 100 procent natuurlijke smaak op basis van de beste ingrediënten.

Op de Nederlandse markt is Wagner vooral bekend om de ‘Big Pizza’; diverse andere productgroepen als ‘Piccolinis’, ‘Sensazione’ of ‘Steenoven’ zijn echter eveneens in vele Nederlandse diepvrieskisten te vinden.

www.wagner-pizza.nl
www.facebook.com/wagnerpizzanederland

Over mediamixx

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top