zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nestlé Wagner zoekt proevers ‘klassieke’ steenovenpizza
Nestlé Wagner zoekt proevers ‘klassieke’ steenovenpizza

Nestlé Wagner zoekt proevers ‘klassieke’ steenovenpizza

  • Nederland
  • Pizzaspecialist Nestlé Wagner verloot dit voorjaar gratis Original Wagner pizza uit de Steenoven proefweekenden in een Roompot Vakantiepark. Vanaf begin april zet Wagner via diverse mediakanalen op ludieke wijze de belangrijkste productkenmerken van deze klassieke pizza in de spotlights. Bovendien introduceert de pizzaspecialist een tweetal nieuwe smaken: Bacon & Onion en Cheese & Onion, met een crème fraîchesaus als basis.
  • Gezin test Original Wagner uit de Steenoven
  • mediamixx GmbH
  • corine.konings@mediamixx.net
  • mediamixx GmbH, Corine Konings & Susan Bink Tiergartenstr. 64 47533 Kleve Duitsland T: +49-(0)2821-7115612 / -30 F: +49-(0)2821-7115639 M: corine.konings@mediamixx.net of susan.bink@mediamixx.net

De Original Wagner uit de Steenoven is al meer dan 35 jaar de klassieker onder de steenovenpizza’s. Ze worden gebakken naar het unieke, eigen recept van Wagner en hebben een lekker dunne, knapperige bodem belegd met sappige, hoogwaardige ingrediënten. Naast de bekende smaken Salame, Mozzarella, Hawaii en Diavolo zijn er dit voorjaar twee nieuwe varianten van de Original Wagner uit de Steenoven in de supermarkten te vinden: Bacon & Onion en Cheese & Onion. Het bijzondere aan deze pizza`s: als basis is een crème fraîchesaus gebruikt in plaats van tomatensaus. Een aanrader voor elke pizzaliefhebber die eens iets anders wil proberen.

Pizza’s proeven bij Roompot

Om consumenten kennis te laten maken met de bestaande en nieuwe varianten van de Original Wagner uit de Steenoven pizza gaat Wagner via Facebook (www.facebook.com/wagnerpizzanederland) en diverse andere media op zoek naar tien proevers. Zij mogen tijdens een lang weekend in Vakantiepark Roompot Beach Resort in Zeeland of Roompot Weerterbergen in Limburg met het hele gezin de Original Wagner uit de Steenoven uitproberen. De winnaars hebben zelf de keuze of ze liever aan zee of op het Limburgse land pizza`s willen proeven. “Dit jaar verloten we in samenwerking met Roompot Vakanties ‘vrije tijd’, vooral voor gezinnen een kostbaar goed. De proefweekenden zijn daarom altijd bedoeld voor gezinnen van vier tot zes personen,” vertelt Henrik Jäger, marketing manager van Nestlé Wagner. ”Ze krijgen ook een tegoedbon voor de zes varianten van de Original Wagner uit de Steenoven pizza’s, zodat ze gezellig met zijn allen alle smaken kunnen proeven. Plezier voor het hele gezin!” De winnaars kunnen hun tegoedbon voor gratis Original Wagner uit de Steenoven pizza’s inwisselen bij de supermarkt op het vakantiepark. Op een vragenlijst kunnen ze hun bevindingen over de verschillende smaken doorgeven. “De mening van de consumenten over onze producten is erg belangrijk voor ons,” aldus Jäger.

Over Nestlé Wagner GmbH

Nestlé Wagner GmbH is een van de grootste producenten van vriesverspizza in Europa. De pizzaspecialist maakt geen gebruik van kunstmatige aroma’s en smaakversterkers en streeft naar een 100 procent natuurlijke smaak op basis van de beste ingrediënten.

Op de Nederlandse markt is Wagner vooral bekend om de ‘Big Pizza’; diverse andere productgroepen als ‘Piccolinis’, ‘Sensazione’ of ‘Original Wagner’ zijn echter eveneens in vele Nederlandse diepvrieskisten te vinden.

www.wagner-pizza.nl

www.facebook.com/wagnerpizzanederland

Over mediamixx

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top