woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / New York Times en KLM spreken op OnBrand ’17
New York Times en KLM spreken op OnBrand ’17

New York Times en KLM spreken op OnBrand ’17

  • Nederland
  • De kaartverkoop voor de derde editie van OnBrand is begonnen. OnBrand ‘17 brengt marketeers van over de hele wereld samen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van branding tot zich te nemen. Het event wordt georganiseerd door Bynder. Op eerdere edities van OnBrand spraken onder meer Ashley Vinson (Twitter), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Casey McElroy (HubSpot). Voor de komende editie hebben sprekers van KLM en de New York Times al toegezegd.
  • Bynder B.V.
  • support@getbynder.com

“Vanwege het grote succes van vorige jaar schalen we het evenement op naar 2000 plekken,” stelt Lidia Lüttin, CMO van Bynder. “De focus ligt op het aantrekken van brand managers en marketeers uit heel Europa en sprekers van succesvolle, wereldwijd opererende merken. Het thema is ‘Beyond’. We willen alle verwachtingen overtreffen en brand marketeers en merken tot nieuwe hoogtes brengen. Op OnBrand worden inzichten gedeeld die de toekomst van branding gaan vormen. Er is al bevestigd door sprekers van Ben & Jerry’s, Interbrand, KLM en New York Times.”

Sprekers op drie verschillende podia
Waar de vorige editie van OnBrand plaatsvond in de Beurs van Berlage, is nu gekozen voorSugarCity. “De nieuwe locatie sluit goed aan bij de OnBrand vibe,” aldus Lüttin. “Met meerdere actieve podia bieden we een unieke ervaring en een programma dat volledig draait om innovatie, creativiteit en inspiratie. Na deze dag loop je met een frisse en geïnspireerde geest naar buiten.”

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top