woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nexenta benoemt 2SOURCE4 tot Certified Partner
Nexenta benoemt 2SOURCE4 tot Certified Partner

Nexenta benoemt 2SOURCE4 tot Certified Partner

  • Nederland
  • Nexenta, wereldwijd leverancier van Software Defined Storage (SDS)-oplossingen, maakt vandaag bekend dat het 2SOURCE4 heeft benoemd tot Nexenta Certified Partner voor Nederland, België en Duitsland.
  • Nexenta
  • www.nexenta.com
  • mzegelaar@touchdownpr.com

Nexenta, wereldwijd leverancier van Software Defined Storage (SDS)-oplossingen, maakt vandaag bekend dat het 2SOURCE4 heeft benoemd tot Nexenta Certified Partner voor Nederland, België en Duitsland. Deze netwerk- en hardwarespecialist heeft met succes een aantal storageprojecten uitgevoerd op basis van NexentaStor™, de krachtige en hoogwaardige zakelijke storage-oplossing van Nexenta. Met de Nexenta Certified Partner status is 2SOURCE4 nog beter in staat om nieuwe mkb- en hostingklanten aan te trekken en bestaande klanten van ondersteuning te voorzien.

Vanuit het hoofdkantoor in Bunschoten ontwikkelt, implementeert en beheert 2SOURCE4 integrale ICT-oplossingen voor middelgrote tot grote klanten. Als onderdeel van het certficeringstraject volgden drie sales engineers van 2SOURCE4 met succes de technische training voor gevorderden. Daarmee behaalden ze de status van Certified Nexenta Service Professional.

“2SOURCE4 stelt zich ten doel om klanten te voorzien van best-in-class storage-oplossingen die zowel schaalbaar, betrouwbaar als kostenefficiënt zijn”, aldus George Nijhoff, technical manager bij 2SOURCE4. “Met Nexenta beschikken we over een uitstekend alternatief voor legacy storage-oplossingen. We zijn dan ook zeer verheugd met het behalen van de status van Nexenta Certified Partner”.

“2SOURCE4 is reseller en toegewijd business partner van Nexenta. Als HP ServiceOne Partner en Cisco Unified Computing partner met een sterke focus op de hostingmarkt sluit de strategie van 2SOURCE4 perfect aan op die van ons. Daarnaast begrijpen zij welke kansen er in de markt liggen. Als strategisch partner van 2SOURCE4 kunnen we bedrijven van alle omvang op effectieve en kostenefficiënte manier helpen met hun VDI-implementaties”, aldus Jacco van Achterberg, sales director EMEA bij Nexenta.

Tijdens de Storage Expo in Utrecht op 30 oktober zal Armada Music, een van de klanten van 2SOURCE4, haar business case presenteren. De ICT-manager van Armada Music zal ingaan op de cruciale rol die data inneemt binnen de organisatie, de recente migratie van de storage-omgeving en de overstap naar het NexentaStor OpenStorage-platform. De presentatie vindt plaats op 30 oktober om 10:15 uur in kamer 4.

Over 2SOURCE4

2SOURCE4 is met ruim 20 medewerkers actief sinds 2000 en heeft ruime kennis en ervaring met de advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige en betrouwbare netwerkinfrastructuren.

2SOURCE4 is een van de belangrijkste netwerkintegrators van Nederland. Het beschikt over een gedegen kennis van technologische oplossingen en werkt samen met gerenommeerde en gerespecteerde partners. Zo is 2SOURCE4 gecertificeerd als HP Gold Partner en ServiceOne Specialist, Cisco Unified Technology en SMB Select Partner, IBM Business Partner en Nexenta Certified Partner.

Over Nexenta Systems

Nexenta Systems is de wereldwijde leverancier van Software-Defined Storage. Het software-only platform NexentaStor levert high-performance, ultra-schaalbare, cloud- en virtualisatie-geoptimaliseerde opslagoplossingen. NexentaStor is gebaseerd op ZFS-technologie en draait op elke industriestandaard hardware. De oplossing elimineert vendor lock-in en biedt open, unified storage management tegen een fractie van de kosten van legacy-systemen. Meer informatie over Nexenta Systems en gratis proefversies van Nexenta producten staan op www.nexenta.com.

Over enserio

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top