dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / NHG tekent samenwerkingsovereenkomst met narrowcaster Merit Media
NHG tekent samenwerkingsovereenkomst met narrowcaster Merit Media

NHG tekent samenwerkingsovereenkomst met narrowcaster Merit Media

  • Nederland
  • Op 8 juli jongstleden hebben de heer Rob Dijkstra, directeur/bestuursvoorzitter NHG en de heer Marc Sytsema, directeur Merit Media B.V. een samenwerkingsovereenkomst getekend met betrekking tot informatieverstrekking op schermen in de wachtkamer van huisartspraktijken.
  • Merit Media
  • informatie@meritmedia.nl

Merit Media biedt huisartsen met haar product WachtkamerTV de mogelijkheid om via moderne schermen te communiceren met haar cliënten en bezoekers. Deze schermen worden doorgaans in de wachtkamer geplaatst zodat eventuele wachttijd zinvol wordt ingevuld en het wachten enigszins wordt veraangenaamd.

Behalve het leveren van de benodigde techniek, onderscheidt het aanbod van Merit Media vooral op het gebied van nazorg en content management. Binnen het abonnement wordt een scala aan content-elementen beschikbaar gesteld, waarmee een huisarts eenvoudig en in korte tijd een aantrekkelijk speellijst kan samenstellen. Dit varieert van actueel nieuws, weer en verkeer als ook korte video’s of grappige braintrainers.

Via een speciale module zal de informatie van Thuisarts.nl van de NHG vertoond worden op de narrowcastingschermen van Merit Media. Deze informatie wordt automatisch actueel gehouden en is vaak seizoensgebonden.

Voor slechts € 5,- per maand (voor niet-NHG-leden € 10,- p/mnd) ontvangen huisartsen Thuisarts.nl onderwerpen automatisch op hun schermen.


Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG)
Het Nederlands Huisartsen Genootschap is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen en heeft als doel een wetenschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening door de huisarts te bevorderen. Door vertaling van wetenschap naar de huisartsenpraktijk draagt het NHG bij aan de professionalisering van de beroepsgroep.

Adres: Mercatorlaan 1200, 3528 BL Utrecht
Contact: Dr. A.J.M. (Ton) Drenthen, teamleider Preventie & Patiëntenvoorlichting / thuisarts.nl, telefoon: 030-2823500, email: T.Drenthen@nhg.org, web: www.nhg.org

Merit Media B.V.
Merit Media is een Nederlands bedrijf en al ruim 11 jaar een specialist op het gebied van beeldschermcommunicatie, ook wel narrowcasting genoemd. Merit Media levert niet alleen apparatuur of een softwarepakket, maar voor elk onderdeel voor een professioneel narrowcasting systeem kan men terecht: een echte one-stop-shop.

Alles bij Merit Media draait uiteindelijk maar om één ding: dé communicatie van haar klanten.

Adres: Bredaseweg 113, 4872 LA Etten-Leur
Contact: Marc Sytsema, directeur, telefoon: 085-4018444, email:marc.sytsema@meritmedia.nl, web: www.meritmedia.nl

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top