woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Nick Jue benoemd tot nieuwe CEO ING in Duitsland
Nick Jue benoemd tot nieuwe CEO ING in Duitsland

Nick Jue benoemd tot nieuwe CEO ING in Duitsland

  • Europa
  • Nick Jue, momenteel CEO van ING in Nederland, wordt per 8 mei 2017 de nieuwe CEO van ING in Duitsland. Hij volgt daarmee Roland Boekhout op die een positie krijgt binnen de Management Board Banking van ING. Nick zal in Duitsland verder bouwen aan het succes van ING door het aanbieden van producten en diensten via digitale platformen voor meer dan 8 miljoen klanten. Tevens zal hij zich bezig gaan houden met het uitbreiden van de Wholesale Banking activiteiten door zakelijke klanten te voorzien van goed advies en een breed scala aan financiële producten.
  • ING
  • harold.reusken@ing.nl

Nick Jue trad in 1993 in dienst bij de Postbank als hoofd Marketing Sparen. Daarna bekleedde hij diverse nationale en internationale managementfuncties binnen ING. Van juli 2006 tot september 2010 was hij als voorzitter van de directie van ING Retail Nederland o.a. verantwoordelijk voor de samenvoeging van Postbank en ING Bank. Sinds september 2010 is Nick Jue CEO van ING in Nederland. Om klanten optimaal te kunnen helpen en voorop te blijven lopen in de markt, veranderde ING in Nederland onder zijn leiding in een slagvaardige organisatie die relevante, innovatieve oplossingen biedt. Zo werd in 2015 de agile way of working doorgevoerd binnen de organisatie. Details over de opvolging van Nick Jue worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top