zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Niet dé Ultimate Webshop 2013, wel apetrots!
Niet dé Ultimate Webshop 2013, wel apetrots!

Niet dé Ultimate Webshop 2013, wel apetrots!

  • Nederland
  • Esta Casa Webshop van de Broek op Langedijkse onderneemster Esther Haanstra is dan wel niet op de eerste plaats maar met 105 stemmen op de 19e plaats geëindigd tijdens de Utimate Webshop 2013 verkiezing, dat is volgens deze onderneemster een dikke overwinning die slecht 3 maanden actief is met haar startup!
  • muurdecoratie-wanddecoratie-1
  • Esta Casa Webshop
  • http://www.estacasawebshop.nl/
  • info@estacasawebshop.nl
  • Handgemaakte unieke muurdecoraties en wanddecoraties.
  • persbericht-ultimate-webshop-18062013

Esta Casa Webshop van de Broek op Langedijkse onderneemster Esther Haanstra is dan wel niet op de eerste plaats maar met 105 stemmen op de 19e plaats geëindigd tijdens de Utimate Webshop 2013 verkiezing, dat is volgens deze onderneemster een dikke overwinning die slecht 3 maanden actief is met haar startup!

Estacasawebshop.nl, een webshop met unieke in eigen werkplaats vervaardigde wanddecoraties, heeft dan wel niet de begeerde titel Ultimate Webshop 2013 gewonnen, toch ziet Esther Haanstra hier wel degelijk een overwinning in. ‘Via Facebook, Twitter en Google heb ik anderen geattendeerd op de verkiezing en onze webshop. Aangezien wij een “echte” webshop zijn zonder winkel heb ik het volledig moeten doen met deze online aandacht.

Toen ik begon met de verkiezing van de Ultimate Webshop 2013 was Esta Casa Webshop nog maar een maand jong en vermoedde ik al dat winnen er niet in zou zitten. Dat wij echter 105 stemmen in twee maanden tijd zouden krijgen, had ik ook niet durven dromen. Ik ben apetrots en wil iedereen hartelijk danken voor het uitbrengen van hun stem!’ aldus Esther Haanstra.

Wanddecoratie weggeven onder de stemmers

Esta Casa Webshop heeft een op maat gemaakt houten wanddecoratie onder de stemmers van de Ultimate Webshop 2013 verkiezing verloot. Anke Dam uit haaksbergen is hieruit de gelukkige winnaar van deze unieke op maat gemaakte wanddecoratie geworden.

Op Maat Gemaakt

Esta Casa Webshop is gespecialiseerd in wanddecoraties voor brocante, landelijke en vintage interieurs. Echter maakt Esta Casa Webshop ook wanddecoraties op maat voor de klant die dat wenst. Denk hierbij aan extra grote wanddecoraties voor bedrijven, retailers en natuurlijk particulieren. Esta Casa Webshop is een eenmanszaak gerund door Esther Haanstra en zetelt in Broek op Langedijk.

Over Esther Haanstra

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top