zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw abonnement op basic dames T-shirts
Nieuw abonnement op basic dames T-shirts

Nieuw abonnement op basic dames T-shirts

  • Nederland
  • Marijke Krabbenbos van Qolors uit Amsterdam is één van die creatieve ondernemers die telkens weer op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Zij ontwikkelde samen met Catchthebluefish een abonnement op basic dames T-shirts
  • qolorsafbeeldingmetvisje
  • Catchthebluefish.com
  • http://www.catchthebluefish.com
  • info@catchthebluefish.com
  • Zeist, 09 december 2013 – Marijke Krabbenbos van Qolors uit Amsterdam is één van die creatieve ondernemers die telkens weer op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Samen met Catchthebluefish.com bedacht zij verschillende nieuwe abonnementen op het gebied van comfortabele basic t-shirts voor vrouwen. Dit nieuwe concept past bij de trend dat de consument op zoek is naar online gemak en verrast wil worden door nieuwe producten. Catchthebluefish.com bedenkt samen met creatieve ondernemers allerlei abonnementen. Deze ondernemers maken gebruik van de Abonnementenmodule van Catchthebluefish. Het nieuwe zomer- en winter abonnement op basic dames t-shirts biedt zo de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe verschillende kleuren en het comfort van de Qolors shirts. Je kiest je halslijn en je maat en ontvangt vervolgens tweemaal per jaar de t-shirts in de brievenbus met een leuke verrassing erbij! Gemak en verrassing staan bij Catchthebluefish voorop. Hiske de Jong: “Wij willen graag een platform bieden waar gedreven ondernemers hun eigen abonnement in kunnen richten. De consument vindt bij ons op die manier allerlei handige en verrassende – lokale- Service Abonnementen die nieuw zijn in de markt en die aansluiten bij de amerikaanse trend van de Subscription commerce.” Over Qolors Qolors is een damesmerk dat zich heeft gespecialiseerd in mooie basic shirts. In maar liefst 21 verschillende kleuren die zich niets aantrekken van modetrends. Modekleuren vind je immers in de winkels, maar zoek je eens een andere kleur, dan is dat vaak een lastige zoektocht. Die ervaring had de oprichter ook. Uit eigen behoefte begon Marijke Krabbenbos Qolors. Met hulp en financiering van vele andere vrouwen die ook wilden dat dit product er kwam, ontwikkelde ze deze kledinglijn. Sinds oktober 2011 zijn de shirts te koop. Er wordt alleen gebruik gemaakt van biologische stretchkatoen. De productie vindt plaats in Europa. Over Catchthebluefish Catchthebluefish verzamelt Abonnementen én leuke Catches van ondernemers. Waarom? Om het leven een stukje makkelijker en verrassender te maken. Denk eens aan een abonnement op sokken en noten of een verrassend groente- of fruitpakket. Je kan het zo gek niet verzinnen en anders verzinnen we het samen! Zo bespaar je wat tijd en krijgt winkelen een nieuwe vorm, de abonnementsvorm…. Daarnaast geloven wij in de kracht van deze gedreven ondernemers, die zich onderscheiden door hun dienstverlening (service!) en die de winkelstraat kleuren met hun leuke authentieke producten en diensten. Daar kom je voor terug en die deel je met je vrienden en je netwerk. Zeist, 11 december 2013 –
  • Persbericht CatchthebluefishMKB04-11-13

Marijke Krabbenbos van Qolors uit Amsterdam is één van die creatieve ondernemers die telkens weer op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Samen met Catchthebluefish.com bedacht zij verschillende nieuwe abonnementen op het gebied van comfortabele basic t-shirts voor vrouwen. Dit nieuwe concept past bij de trend dat de consument op zoek is naar online gemak en verrast wil worden door nieuwe producten.

Catchthebluefish.com bedenkt samen met creatieve ondernemers allerlei abonnementen. Deze ondernemers maken gebruik van de Abonnementenmodule van Catchthebluefish. Het nieuwe zomer- en winter abonnement  op basic dames t-shirts biedt zo de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe verschillende kleuren en het comfort van de Qolors shirts. Je kiest je halslijn en je maat en ontvangt vervolgens tweemaal per jaar de t-shirts in de brievenbus met een leuke verrassing erbij! Gemak en verrassing staan bij Catchthebluefish voorop.

Hiske de Jong: “Wij willen graag een platform bieden waar gedreven ondernemers hun eigen abonnement in kunnen richten. De consument vindt bij ons op die manier allerlei handige en verrassende – lokale- Service Abonnementen die nieuw zijn in de markt en die aansluiten bij de Amerikaanse trend van de Subscription commerce.”

Over Qolors
Qolors is een damesmerk dat zich heeft gespecialiseerd in mooie basic shirts. In maar liefst 21 verschillende kleuren die zich niets aantrekken van modetrends. Modekleuren vind je immers in de winkels, maar zoek je eens een andere kleur, dan is dat vaak een lastige zoektocht. Die ervaring had de oprichter ook. Uit eigen behoefte begon Marijke Krabbenbos Qolors. Met hulp en financiering van vele andere vrouwen die ook wilden dat dit product er kwam, ontwikkelde ze deze kledinglijn. Sinds oktober 2011 zijn de shirts te koop. Er wordt alleen gebruik gemaakt van biologische stretchkatoen. De productie vindt plaats in Europa.

Over Catchthebluefish

Catchthebluefish verzamelt Abonnementen én leuke Catches van ondernemers. Waarom? Om het leven een stukje makkelijker en verrassender te maken. Denk eens aan een abonnement op sokken en noten of een verrassend groente- of fruitpakket. Je kan het zo gek niet verzinnen en anders verzinnen we het samen! Zo bespaar je wat tijd en krijgt winkelen een nieuwe vorm, de abonnementsvorm….

Daarnaast geloven wij in de kracht van deze gedreven ondernemers, die zich onderscheiden door hun dienstverlening (service!) en die de Catches winkelstraat kleuren met hun leuke authentieke producten en diensten. Daar kom je voor terug en die deel je met je vrienden en je netwerk.

Over Willemien Botermans

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top