maandag, september 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw bij BIL Internetbankieren
Nieuw bij BIL Internetbankieren

Nieuw bij BIL Internetbankieren

  • Luxemburg
  • BILnet internetbankieren van de Banque Internationale à Luxembourg (BIL) is niet alleen in het Frans, Engels, Duits en Nederlands beschikbaar, maar nu ook in het Luxemburgs en het Portugees. Bovendien introduceert de Bank een nieuwe versie van BILnet Mobile, die voortaan ook in het Portugees beschikbaar is.
  • DEXIA-BIL
  • https://www.bil.com
  • contact@bil.com
  • https://www.bil.com/nl/Documents/communiques-de-presse/2014-07-14-nl.pdf

Met de nieuwe versie van internetbankieren die BIL op 12 juli heeft gelanceerd, is BILnet nu ook beschikbaar in het Luxemburgs en het Portugees. Ook is de BILnet Mobile-applicatie is in het Portugees beschikbaar, waardoor BIL de enige bank op de beurs is met een transactie-applicatie in het Portugees. Hiermee is het meertalige aanbod voor internetbankieren compleet. Onze klanten worden overigens al in bijna elke vestiging desgewenst in het Portugees te woord gestaan.

Dankzij een nieuwe interface met een modern ontwerp biedt de update van de mobiele versie van BILnet extra functies en gebruiksgemak. Met een Token kunnen cliënten toegang krijgen tot de transacties op hun rekeningen; via de exclusieve app ”Quick Banking” is dit ook zonder Token mogelijk. In Quick Banking zijn twee functies samengevoegd: Quick View en Quick Transfer. Met Quick View kunt u zonder codes de saldi van rekeningen en bankpassen raadplegen. Met Quick Transfer kunt u met uw mobiel snel en makkelijk overschrijvingen doen (zonder Token, met pincode).

BIL was een van de eerste banken die gebruik maakte van de digitale handtekening LuxTrust. Hiermee kunnen cliënten behalve basistransacties ook andere handelingen verrichten zonder naar de bank te hoeven gaan, zoals een adreswijziging doorgeven of een bankpas aanvragen.

BIL gaat nu een stap verder door gebruikers de mogelijkheid te bieden zelf de gebruikslimieten vast te stellen voor hun (automatische) overschrijvingen; niet alleen via LuxTrust, maar ook voor Quick Banking- en Digicash-betalingen. Deze exclusieve toepassing van BILnet zorgt ervoor dat u veilig, snel en efficiënt kunt bankieren, zonder een Token te hoeven gebruiken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top