woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Nieuw boek ‘Is het voor een cijfer?’ motiveert scholen en ouders
Nieuw boek ‘Is het voor een cijfer?’ motiveert scholen en ouders

Nieuw boek ‘Is het voor een cijfer?’ motiveert scholen en ouders

  • Nederland
  • Lancering boek van Tijl Koenderink en Roland Louwerse.
  • Comotion PR
  • http://www.novilo.nl
  • info@novilo.nl

Motivatie is een terugkerend thema, niet alleen leerlingen, maar ook vooral ook voor leerkrachten en ouders,die vaak geen raad meer weten met jongeren die niet vooruit te branden zijn… In de bovenbouw van het HAVO / VWO , met name in de voor-examenklassen, kan een ‘totaal-niet-betrokken’ houding tot grote problemen leiden. Ouders en leerkrachten hebben hier amper antwoord op en raken zelf ook gefrustreerd. En dan is er het kind zelf, dat uiteindelijk geheel vast komt te zitten. Maar, wat te denken van het ‘getalenteerde’ kind, dat sowieso al extra aandacht en uitdaging nodig heeft.

Het nieuwe BOEK van Tijl Koenderink en Roland Louwerse gaat over MOTIVATIE en geeft aan alle betrokkenen inzicht en praktische tips, waardoor het kind leren weer uitdagend en spannend gaat vinden.

En hier gaat het om… want alleen hierdoor kan het kind zich naar vermogen ontwikkelen en gelukkig zijn!

Tenslotte willen zowel ouders als school niets liever, dan dat een kind goed in zijn vel zit en naar vermogen presteert.

Het boek 
Het boek ‘IS HET VOOR EEN CIJFER?’ wordt uitgegeven door Uitgeverij MultiLibris en bestaat uit drie delen:theorie – praktijk – droom. Het laat zich op verschillende manieren lezen: wie snel naar de praktische voorbeelden wil, hoeft allen maar de overzichtelijke lay-out te volgen.

Tabs, vette kopjes, bulletpoints en een samenvatting van de behandelde interventies aan het einde van elk hoofdstuk zijn ideaal voor de snellezer. De lezer met meer tijd kan op het gemak alle aan de praktijk ontleende voorbeelden lezen wanneer het onderwerp nieuw voor hem is.

Waar veel onderwijsboeken taaie kost zijn, is het motivatieboek van Tijl Koenderink en Roland Louwerse geschreven in een pakkende en directe stijl, die menigeen de uitspraak ontlokt dat ‘het leest als een trein’.

De combinatie van de theoretische achtergrond en ervaringsexpertise van Tijl en de jarenlange schoolpraktijk van Roland vormen een geslaagde synthese die het onderwerp motivatie in het onderwijs van alle kanten weet te belichten.

Het boek is eind juni verkrijgbaar.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top