dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw Centre of Excellence kroon op 40 jaar Den Braven
Nieuw Centre of Excellence kroon op 40 jaar Den Braven

Nieuw Centre of Excellence kroon op 40 jaar Den Braven

  • Nederland
  • De viering van het 40-jarig bestaan van Den Braven Sealants in 2014 kreeg op 8 november extra glans door de opening van het Centre of Excellence door wethouder Economische Zaken Marcel Willemsen van de gemeente Oosterhout. Met dit trainingscentrum ondersteunt het bedrijf zowel klanten als medewerkers om optimaal op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken. Den Braven verzorgt er workshops en trainingen voor klanten over haar producten, concepten en toepassingen. Tevens worden alle commercieel medewerkers van de Den Braven groep wereldwijd er getraind. Het gebouw is luchtdicht uitgevoerd.
  • download
  • DeJong&Verder
  • http://www.dejongev.nl
  • info@dejongev.nl

Het Centre of Excellence is van alle moderne gemakken voorzien. De ruime praktijkruimte is zo ingericht dat er met 50 mensen op meerdere plaatsen tegelijk praktijkdemonstraties gegeven kunnen worden. Voor training en instructie zijn in het Centre verrijdbare praktijkmodules beschikbaar met bouwelementen. Het pand heeft een moderne uitstraling en is gebouwd met louter duurzame materialen. De bijzondere, gewaagde vormgeving van de schijngevel met de gatenstructuur geeft een steeds veranderende lichtval in het gehele gebouw en maakt het tot een eyecatcher.

Luchtdicht en duurzaam

Een geothermische grondwaterpomp met 7 boringen ieder op 125 meter diep in combinatie met 80 zonnecollectoren op het dak, wekken de energie voor de voeding van de W- en E-installatie volledig duurzaam op. Om de energie optimaal te gebruiken is het Centre of Excellence luchtdicht uitgevoerd volgens klasse 3, de hoogste classificatie. Vanzelfsprekend zijn hiervoor alle producten gebruikt uit het Den Braven DLB (Duurzaam Luchtdicht Bouwen) assortiment. De luchtdichtheid is met een meting door bureau Nieman beproefd en gecertificeerd.

In een relatief korte bouwperiode van slechts 7 maanden heeft bouwbedrijf Sprangers in samenwerking met architectenbureau Van Es de klus geklaard.

Over Den Braven Sealants

Den Braven is een multinational met ongeveer 1.200 medewerkers, verdeeld over 8 productielocaties en 25 verkoop- en distributiekantoren. Daarnaast beschikt Den Braven over een wereldwijd netwerk van distributiepunten. Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit ISO-gecertificeerde kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Het bedrijf heeft zich na een sterke groei gevestigd als marktleider in verschillende landen. Het hoofdkantoor staat in Oosterhout. De producten van Den Braven zijn bekend onder de merknamen Den Braven, Zwaluw, Hercuseal en Tectane en onder de private labels van verschillende partners. Kijk voor meer informatie op www.denbraven.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top