zaterdag, maart 6, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Nieuw! Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk
Nieuw! Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk

Nieuw! Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk

  • Nederland
  • De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de Cost Technician centraal staat en die tevens opleidt voor het officiële Certified Cost Technician (CCT) examen van de AACE (de International Association of Cost Engineers).
  • IMF_Staand_klein
  • International Management Forum (IMF)
  • www.imf-online.com
  • info@imf-online.com

In deze unieke praktijkopleiding worden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht. Daarnaast bereidt de opleiding voor op het Cost Technician (CCT) certificaat van de AACE, de internationale organisatie van cost engineers.

 

De 9-daagse Certified Cost Technician (CCT) opleiding is geschikt voor iedereen die lid is van een team dat industriële projecten uitvoert, met name: cost controllers, project engineers, (cost) estimators, project managers, project cost engineers, leden van verkoopafdelingen, leden van een aanbestedingsteam, werkvoorbereiders en aan iedereen die betrokken is in technische projecten, cost estimation, cost control en planning en contract management.

 

Deelname aan het internationale Cost Technician examen van de AACE vereist ten minste 4 jaar professionele (werk)ervaring of 4 jaar relevante opleiding.

 

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

 

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top