donderdag, december 2, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Nieuw concept zal het traditionele afhalen en bezorgen van pizza’s drastisch veranderen.
Nieuw concept zal het traditionele afhalen en bezorgen van pizza’s drastisch veranderen.

Nieuw concept zal het traditionele afhalen en bezorgen van pizza’s drastisch veranderen.

  • Nederland
  • Met de komst van de IN4pizza kiosk zal het traditionele afhalen en bezorgen van pizza’s drastisch veranderen. Waar het voorheen nog 12 tot 15 minuten duurde om een pizza te bestellen, maakt de hedendaagse techniek het mogelijk om zonder personeel binnen 4 minuten een heerlijke pizza te serveren, op plaatsen waar dat voorheen onmogelijk was.
  • in4pizza
  • IN4Pizza
  • www.in4pizza.com
  • j.jansen@in4pizza.com
  • Meer weten of zelf ervaren hoe het werkt of smaakt? Bel, mail of kom gewoon langs (afspraak) IN4Pizza Mandenmaker 10 5253 RC Nieuwkuijk T: 073 760 0 860 E: contact@in4pizza.com w: www.in4pizza.com
  • in4pizza

Met de komst van de IN4pizza kiosk zal het traditionele afhalen en bezorgen van pizza’s drastisch veranderen. Waar het voorheen nog 12 tot 15 minuten duurde om een pizza te bestellen, maakt de hedendaagse techniek het mogelijk om zonder personeel binnen 4 minuten een heerlijke pizza te serveren, op plaatsen waar dat voorheen onmogelijk was.

Het idee is niet geheel nieuw want Ronald Rammers eigenaar van IN4Pizza uit Nieuwkuijk is al sinds 2012 al bezig met marktverkenning, onderzoek, innovatie en ontwikkeling om het idee in conceptvorm commercieel te exploiteren.

Onder de naam IN4Pizza is het concept in Amerika gelanceerd en daar wordt het met veel enthousiasme ontvangen en uitgerold. Niet gek wanneer je weet dat de mogelijkheden van een 24/7 inzetbare pizza machine van minder dan twee vierkante meter eindeloos zijn.

Hierbij kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld vliegvelden, bus- en treinstations, hotels, ziekenhuizen, supermarkten, vakantieparken en (onbemande) tankstations.

Kwaliteit, versheid, hygiëne en service staan in dit nieuwe concept hoog in het vaandel. Door enkel gebruik te maken van koelverse pizza’s met uitsluitend verse ingrediënten wil IN4Pizza een nieuwe trend zetten in het serveren van verse pizza’s. Tijd, kwaliteit en beleving zijn daarbij de kernwoorden.

IN4Pizza  is er van overtuigd dat Nederland na Amerika ook klaar is voor dit nieuwe pizza concept en wil nieuwe ondernemers de mogelijkheid geven om deel uit te maken van een nieuw jong en vooruitstrevende pizza organisatie.

Over in4pizza

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top