donderdag, juni 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Nieuw! Data Science Crash Course
Nieuw! Data Science Crash Course

Nieuw! Data Science Crash Course

  • Nederland
  • Eindhoven 3 maart 2016 – Deze 5-daagse Data Science opleiding laat zien wat er in organisaties nodig is om waarde te creëren met Data Science en Big Data.
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com
  • info@imf-online.com

Er is een enorme behoefte aan kennis en vaardigheden op het gebied van Data Science en (Big) Data Analytics. De 5-daagse Data Science Crash Course voorziet in deze behoefte. Deze opleiding is bedoeld voor zowel managers als professionals die willen leren Big Data om te zetten in gerichte kennis en waardevolle inzichten voor hun organisatie.

Deze intensieve en interactieve 5-daagse cursus staat in het teken van een verkenning en verdieping van welke nieuwe mogelijkheden en kansen Data Science organisaties biedt. De deelnemer doet concrete kennis op om de juiste keuzes te maken met betrekking tot de mogelijkheden, kansen en risico’s op het gebied van Data Science en Big Data Analytics. Aan de hand van een classificatietaak wordt in zowel Python als R, via de CRISP methode, langs de stappen gelopen die nodig zijn om tot een voorspellend model te komen. Een halve dag wordt besteed aan de DatamineR toolbox, die tijdens de training gebruikt wordt. DatamineR is een virtual machine die uitgerust is met alle denkbare open source Data Science tools. Eveneens een halve dag wordt besteed aan de analyse van sociale netwerken, open data, newerkdata en user generated content. Een hele dag wordt besteed aan welke visualisatiemethodes er zijn om webapplicaties te ontwikkelen en vorm te geven. Vervolgens wordt aandacht besteed aan Big Data opslag: wat zijn de tool- en platformkeuzes? Wanneer wordt er gekozen voor Hadoop, Cassandra, MongoDB of Marklogic? De laatste dag wordt besteed aan de vraag wat er binnen organisaties nodig is om de waarde van informatie optimaal te benutten.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top