vrijdag, november 15, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw Experience Center natuursteen Vianen
Nieuw Experience Center natuursteen Vianen

Nieuw Experience Center natuursteen Vianen

  • Nederland
  • Nibo Stone natuursteen heeft onlangs een nieuw experience center geopend tegenover Miele Nederland aan de A2-A27. Dit center is uniek in Nederland.
  • vianen 0401201 6
  • Nibo Stone natuursteen
  • www.nibostone.nl
  • marcel@nibostone.nl
  • Indien gewenst kunnen wij ook afbeeldingen zenden in een groter formaat. Noot voor de redactie (niet voor publicatie) Medewerkers van Nibo Stone geven u graag een rondleiding tijdens een bezoek aan het nieuwe inspiratiecenter in Vianen. Ook voor bijvoorbeeld een reportage over de verwerking en afwerking van het product natuursteen nodigen wij u graag uit in onze werkplaats en authentieke steenhouwerij in Venlo. Tevens kunnen wij u dan de mogelijkheden op het gebied van vloeren en wanden tonen. Voor een afspraak of nadere gegevens kunt u contact opnemen met Marcel Klaassen Tel (077) 396 76 60

Nibo Stone opent inspiratiecenter in Vianen

VIANEN  – Pal tegenover het Miele Inspirience Center, waar kookliefhebbers hun hart kunnen ophalen bij de nieuwste keukenapparatuur, opende Nibo Stone onlangs een nieuwe showroom voor natuursteen aan de Limiet  3r-3s te Vianen. Het inspiratiecenter toont het mooiste op het gebied van o.a. natuursteen vloeren en is de ideale plek om ideeën  op te doen.

Wie door de enorme glasgevel van het gloednieuwe pand naar binnen kijkt, kan al proeven van de warme sfeer die het inspiratiecenter uitstraalt. Op een oppervlakte van maar liefst 1300 m2 zijn verschillende stijlkamers ingericht. De bijzondere vloeren uit de eigen unieke Nibo collectie zijn er gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes zodat klanten een goed beeld krijgen van hoe de vloer er uiteindelijk bij hen thuis uit komt te zien.

Naast consumenten zijn architecten, aannemers en tegelzetters van harte welkom in de nieuwe showroom. Er is een speciale ruimte ingericht voor deze professionals waar zij, evt. met hun klanten, in alle rust materialen kunnen  uitzoeken en besprekingen kunnen voeren. De ruimte is o.a. voorzien van een keur aan natuursteen monsters uit de gehele wereld.

Midden in het pand torent een enorme palazzo, die de immense hoogte van het pand doormidden breekt. Onder een van de bogen staat een exclusieve bar, helemaal vervaardigd uit natuursteen. Diffuus licht schijnt vanuit de bar door het luxueuze marmer, haast alsof het marmer in brand staat. Op de vloer van het palazzo ligt een crème met antraciet geblokte vloer, hoogglanzend zodat de structuur en kleur van het natuursteen volledig tot hun recht komen.

Ook vinden bezoekers veel voorbeelden van afbouwelementen zoals natuurstenen dorpels, vensterbanken en gevelplaten. Want ook daarvoor bent u bij deze ervaren specialist op het gebied van natuursteen aan het juiste adres. In Venlo heeft het bedrijf een grote eigen steenhouwerij waar praktisch alles van natuursteen vervaardigd kan worden.

De wortels van dit Limburgse bedrijf werden al in 1923 gelegd door de ambachtelijke steenhouwersfamilie Van Nieuwenborg. Het bedrijf bouwde in de afgelopen decennia grote naam op en heeft inmiddels talloze prachtige projecten uitgevoerd.

Nibo Stone neemt het natuursteen direct af bij de groeves. Op die manier weet het bedrijf precies wat ze in huis haalt. Regelmatig reizen de twee directeuren naar de groeves in Europa en landen als Brazilië, China, India, Nepal en Tibet om na te gaan of de kwaliteit van het natuursteen aan hun eisen voldoet, maar ook omdat ze er zeker van willen zijn dat de arbeidsomstandigheden goed zijn en dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met de natuur.

In de eigen collectie van Nibo Stone vinden we leisteen, kwartsiet, marmer, kalksteen, graniet en hardsteen. Stuk voor stuk materialen van de hoogste kwaliteit. De producten van Nibo Stone worden grotendeels uit grote natuursteen platen geproduceerd in de steenhouwerij in Venlo. Hier werken vakmensen die hun beroep met passie en liefde uitoefenen. Het moderne machinepark biedt alle mogelijkheden om alle materialen verder te verwerken. Maar de medewerkers beheersen ook nog oude technieken zoals het ambachtelijke frijnen, scharreren of punten. Dus ook mensen die met een eigen ontwerp naar de showroom komen kunnen we helpen.

Klanten kunnen ook gerust hun bouwtekeningen meenemen. De verkoopadviseurs geven graag een constructief advies over vloeren en afbouwelementen. Zij kunnen  alles vertellen over vloerverwarming en het vakkundig laten leggen van de natuursteen vloer. Ook schoonmaak en onderhoud kan verzorgd worden .Professionaliteit staat daarbij voorop.

Het inspiratiecenter in Vianen is van maandag tot en met zaterdag geopend. Kijk voor openingstijden en een routebeschrijving op www.nibostone.nl.

Adresgegevens:

Nibo Stone
De Limiet 3r-3s
4131 NR  Vianen
T (030) 241 59 95

Nibo Stone (hoofdvestiging)
Voltastraat 15
5928 PC Venlo
T (077) 382 15 41

Over marcel

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top