woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Nieuw fantasieboek verschenen
Nieuw fantasieboek verschenen

Nieuw fantasieboek verschenen

  • Nederland
  • Korte samenvatting van het boek: Het grote koninkrijk Mardion, bewoond door vele volkeren en wezens, is na jarenlange verdeeldheid in handen gevallen van de donkere koning Krekon. Na tien jaar tirannie wordt het verzet in het land steeds groter. Tikan groeit op in het Zuiderbos. Door toeval komt hij in contact met het verzet. Samen met andere verzetsstrijders moet hij op zoek naar de drie magische voorwerpen van de oude koning: het zwaard, schild en de bloedketting. Volgens het verzet kan alleen met deze voorwerpen het koninkrijk weer verenigd worden en de donkere koning verdreven worden. Zal Tikan deze mythische voorwerpen vinden?
  • Boekscout.nl
  • www.boekscout.nl
  • www.info@boekscout.nl

Sinds 04-10-2013 is het eerste boek uit de Mardion reeks beschikbaar! Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl of een erkende boekenwinkel met ISBN: 978-94-022-0234-4.

Het boek is geschikt voor lezers vanaf 14 jaar.

Meer informatie is te vinden op::http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=4241

Over Martijn Broek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top