donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Nieuw Fries online vrouwenmagazine!
Nieuw Fries online vrouwenmagazine!

Nieuw Fries online vrouwenmagazine!

  • Nederland
  • Frouonline.nl is een online vrouwenmagazine voor de Friese Vrouw met allerlei leuke en interessante informatie. Zo vindt u er bijvoorbeeld de agenda waar u evenementen, jaarmarkten, leuke kerstmarkten en hobbymarkten kunt zien die in Friesland de komende maanden te bezoeken zijn.
  • logo
  • frouonline.nl
  • http://www.frouonline.nl
  • info@frouonline.nl

Ook is er een gedeelte met de Fryske Frou uit verleden en heden. Terug in de tijd leest u onder andere over Amalie van Nassau-Dietz, Cissy van Marxveldt, Nynke fan Hichtum, Saakje fan Uylenburg en Mata Hari.

Bij de vrouwen uit deze tijd vindt u onder andere informatie over Barbara van Beukering, Nynke Laverman, Doutzen Kroes, Elske de Walle en Tjitske Reidinga.

Op de uitgebreide beauty pagina vindt u haar-, make-up- en nagellak tutorials, adressen naar wellness centra, kappers en schoonheidssalons in Friesland en random berichten over beauty en verzorging.

In het creatieve gedeelte van de site kunt u lezen over en links vinden naar Friese beoefenaren van de volgende creatieve bezigheden: batikken, beeldhouwen, boetseren, borduren, breien, fotograferen, edelsmeden, haken, kaarten maken, kalligrafie, naaien, origami, patchwork, pottenbakken, quilten, schilderen, tekenen en meer. U vindt hier tevens vele links naar gratis patroontjes.

Ook op de site: bezienswaardigheden in Friesland. Kerken, musea, staten en stinzen, gemalen en kunstroutes. Of cultuur: Friese streekgerechten, sporten en volksverhalen, klederdrachten, dans en muziek.

In oktober is het voor de Friese (zaken)vrouw mogelijk om met foto’s en een uitgebreide beschrijving over haar bezigheden gratis op de site te verschijnen in de categorie interviews.

Natuurlijk houden we ook de Nederlandse en Europese nieuwtjes op het gebied van beauty, wellness, fashion en accessoires in de gaten en schrijven hierover op de site, twitteren via twitter, en melden dit op facebook, op pinterest en ons youtube kanaal.

Alhoewel we bijna dagelijks nieuwe berichten toevoegen over actuele zaken, zijn we nog lang niet klaar met het invullen van de basis pagina’s. Er zullen vele dossiers en artikelen over Friesland worden toegevoegd om de site ook voor een langer bezoek interessant te houden!

Kortom, neem ook eens een kijkje op Frouonline.nl en volg, like en abonneert u zich op onze social media! We verwelkomen u van harte!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top