woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / NIEUW! Informatiebeveiliging voor gemeenten
NIEUW! Informatiebeveiliging voor gemeenten

NIEUW! Informatiebeveiliging voor gemeenten

  • Nederland
  • Een complete cursus over het implementeren en beheren van informatiebeveiliging in de gemeentelijke organisatie
  • imf-logo-vierkant
  • International Management Forum (IMF)
  • http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/informatiebeveiliging_voor_gemeenten.php
  • info@imf-online.com
  • Eindhoven 6 oktober 2015 – Een complete cursus over het implementeren en beheren van informatiebeveiliging in de gemeentelijke organisatie.

Informatiebeveiliging (IB) in de publieke sector is hot. Het vakgebied informatiebeveiliging is in gemeenteland continu in beweging. Deze cursus, die specifiek is ontwikkeld voor gemeenten, geeft een compleet overzicht van informatiebeveiliging in de gemeentelijke organisatie. Als uitgangspunt voor het gemeentelijk informatiebeveiligingsbeleid wordt gebruikgemaakt van de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG).

De cursus Informatiebeveiliging voor gemeenten geeft een overzicht van en een oplossing voor alle uitdagingen die samenhangen met de gemeentelijke informatiebeveiliging. In deze actuele en diepgaande cursus wordt specifiek ingegaan op de gemeentelijke normen, wetten en regelgeving. De cursus leert hoe op een pragmatische wijze, in lijn met de verplichtingen die aan gemeenten worden opgelegd, informatiebeveiliging op een effectieve en efficiënte wijze kan worden geïmplementeerd en beheerd. Verder wordt geleerd beslissingen te onderbouwen, risico’s te herkennen en alert te zijn op de gevolgen.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitgeven en organiseren van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) trainingen. Deze opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, Financiële en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar een begrip op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal actief. De internationale opleidingen worden in meer dan 40 landen verkocht.

Over IMF

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke praktijkcursussen en het organiseren van post-HBO opleidingen, masterclasses en (certificerende) trainingen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top