donderdag, oktober 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw initiatief ZZP-opdrachten
Nieuw initiatief ZZP-opdrachten

Nieuw initiatief ZZP-opdrachten

  • Nederland
  • Met een nieuw initiatief gaat ZZP-Vakwerk BV de bestaande en startende ZZP’er een alternatief op maat bieden. Steeds meer mensen kiezen -al dan niet noodgedwongen- voor een bestaan als ZZP’er. Zij lopen vervolgens tegen ondernemersvragen aan die ze maar moeilijk het hoofd kunnen bieden. Bijvoorbeeld het vraagstuk van hoe ze aan werk komen en hoe ze de bijbehorende papieren rompslomp organiseren.
  • logo-zzpvakwerk-600px
  • ZZP-Vakwerk
  • http://www.zzpvakwerk.nl
  • info@zzp-vakwerk.nl
  • Neede –

Sinds de recessie is de arbeidsmarkt ingrijpend veranderd. Werkgevers nemen nog maar mondjesmaat werknemers in vaste dienst en kiezen ervoor om personeel per project in te huren. Met de nieuwe wetgeving over flexcontracten in aantocht, wordt er steeds vaker gekozen voor ZZP’ers die projectmatig worden ingezet.

ZZP-Vakwerk gaat niet alleen vraag en aanbod coördineren door opdrachtgever en ZZP’er bij elkaar te brengen, het bedrijf helpt de bestaande en startende ZZP’er ook met zijn bedrijfsvoering door hem de papieren rompslomp uit handen te nemen. Daarvoor is een dienstenpakket beschikbaar dat uit modules is opgebouwd. Zo kan de ZZP’er ervoor kiezen zijn facturatie en administratie bij ZZP-Vakwerk onder te brengen, zijn marketing en andere zaken te laten verzorgen waarmee hij geen affiniteit heeft. Door dat gedeelte bij ZZP-Vakwerk onder te brengen, kan hij zich concentreren op datgene waarin hij goed is, namelijk zijn vak uitoefenen.

Een unieke service is het starterspakket dat ZZP-Vakwerk aanbiedt. Voor de startende ZZP’er wordt de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de VAR-verklaring aangevraagd, eventueel verzekeringen geregeld, een marketingplan geschreven en persberichten verzorgd. Wanneer de starter zijn facturatie en administratie bij ZZP-Vakwerk onderbrengt, wordt hem  die papieren rompslomp uit handen genomen. Daarnaast kan hij met zijn ondernemersvragen elk moment terecht voor een deskundig advies. Voor vakmensen die de stap naar zelfstandig ondernemen overwegen, is er een gratis gesprek waarin alle mogelijkheden op een rijtje worden gezet. Op die manier kan de potentiële starter een weloverwogen keuze maken of hij überhaupt wil starten.

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor de inzet van ZZP’ers. ZZP-Vakwerk heeft ZZP’ers projectmatig aan het werk die ervoor kunnen kiezen de opdrachten in aanneming te doen of zelfstandig aan de opdrachtgever te factureren. ZZP-Vakwerk onderhoudt daarnaast uitstekende contacten met de Wijco Group. Deze organisatie is al meer dan 30 jaar actief in de uitzend- en detacheringsbranche. Ook hier liggen voor zowel ZZP’er als opdrachtgever kansen.

Opdrachtgevers ervaren het voordeel dat ZZP-Vakwerk biedt. ZZP-Vakwerk zorgt voor gekwalificeerde vakmensen, factureert projectmatig en checkt de benodigde paperassen zoals een VAR-verklaring.

Kijk op www.zzp-vakwerk.nl  voor meer bijzonderheden.  Neem contact op via tel.  0545 – 200 225 of mail naar info@zzpvakwerk.nl. ZZP-Vakwerk is gevestigd aan de Magnoliastraat 26,  7161 BW Neede.

Over ZZP-Vakwerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top