dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw LEDscherm op de Grote Markt in Groningen
Nieuw LEDscherm op de Grote Markt in Groningen

Nieuw LEDscherm op de Grote Markt in Groningen

  • Nederland
  • LEDvertiser.nl exploiteert sinds 4 weken een nieuw LEDscherm op de Grote Markt in Groningen. Bedrijven kunnen hier op een bijzondere manier adverteren door middel van een dynamische reclamespot met de impact van LED.
  • ledvertiser.nl
  • http://www.ledvertiser.nl
  • anet@ledvertiser.nl

Deze unieke A-locatie heeft een gemiddeld aantal passanten van 352.000 per week. De meeste evenementen in Groningen vinden bovendien plaats op en in de nabijheid van de Grote Markt. Het aandeel studenten is traditioneel groot, het scherm hangt bovendien tegenover de studentenvereniging Vindicat.

Aan de voet van het scherm bevinden zich de bekendste Grand Cafés van Groningen, o.a. De Drie Gezusters, De Grote Griet en Café Hooghoudt. Voor het uitgaanspubliek heeft LEDvertiser.nl van donderdag t/m zaterdag een nachtzendtijdblok met speciaal op deze doelgroep afgestemde content. Groningse karakter centraal LEDvertiser.nl richt zich met activatie en  randawareness campagnes op bedrijven in de binnenstad van Groningen en in de directe omgeving. De lokale functie en het Groningse karakter van het scherm vormen het uitgangspunt: een scherm voor en door Groningers, dat is het idee. Actualiteiten, evenementen, de klok en reclames wisselen elkaar af.

Met een juiste mix van content en reclame wordt een hoge attentiewaarde gecreëerd voor het scherm. Lokaal en landelijk netwerk LEDvertiser.nl bouwt lokaal aan een netwerk van adverteerders. Voor de ondersteuning van landelijke reclame campagnes wordt samengewerkt met media bureaus en netwerk exploitanten. Dynamische spots, videoproducties en live broadcasting behoren tot de mogelijkheden. Adverteerders kunnen bij LEDvertiser.nl terecht voor turnkey producties of kiezen voor het aanleveren van kant en klare spots. LEDvertiser is continu op zoek naar high profile locaties in eigen beheer en in opdracht. Wij bieden full service exploitatie.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top