zaterdag, december 7, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw merk Noorse truien op de Nederlandse markt
Nieuw merk Noorse truien op de Nederlandse markt

Nieuw merk Noorse truien op de Nederlandse markt

  • Nederland
  • The Nordic Sweater Store - distributeur van Noorse truien, vesten en winteraccessoires - introduceert een nieuw merk in Nederland: Norlender. Hiermee profileert The Nordic Sweater Store zich als prijsvechter op de markt van echte Noorse truien.
  • Norlender-Noorse-truien-1
  • The Nordic Sweater Store
  • http://www.nordicsweater.nl
  • info@nordicsweater.nl

The Nordic Sweater Store introduceert in Nederland het sportieve deel van de collectie van Norlender, bestaande uit casual/sportieve Noorse truien, vesten en winteraccessoires voor heren, dames en kinderen.

Met consumentenprijzen die ruim onder de gangbare prijzen van truien van Noorse fabricage liggen, beoogt het bedrijf originele 100% wollen Noorse truien voor een bredere doelgroep toegankelijk te maken. “Noorse truien zijn blijvend populair,” constateert Marit Segers, oprichter van The Nordic Sweater Store.

Zij baseert dit niet alleen op het feit dat de Noorse trui weer terug is in het modebeeld, maar ook op de stabiele vraag naar warme, comfortabele, duurzame kleding. “Kleding die aanspraak doet op het verlangen naar het ruige, romantische buitenleven” verwoordt zij. “Liefhebbers onderkennen de kwaliteit van truien van Noors fabricaat en zijn bereid hiervoor te betalen, maar door de producten voor een wat vriendelijkere prijs aan te bieden dan de consument gewend is verwachten wij een latent publiek aan te spreken.” Norlender is een kleinschalige producent van Noorse truien, gevestigd in een fabriek op het eiland Osterøy voor de kust van Bergen.

In deze inspirerende omgeving, met hoge bergen, schilderachtige dalen en ongerepte fjorden, startte grootvader Tveiten in 1927 met de productie van textiel; aanvankelijk katoenen ondergoed, maar later traditioneel breiwerk. Sinds 1989 concentreert Norlender zich op de productie van Noorse truien, vesten en accessoires. De producten worden op dit moment in 10 landen verkocht. Momenteel is Norlender in Nederland online verkrijgbaar via de webwinkel van The Nordic Sweater Store. Wilt u meer informatie of heeft u interesse in verkoop van de collectie? Kijk op www.nordicsweater.nl.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top