vrijdag, september 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Nieuw! online@ondernemerstrefpunt, online netwerken in Nederland.
Nieuw! online@ondernemerstrefpunt, online netwerken in Nederland.

Nieuw! online@ondernemerstrefpunt, online netwerken in Nederland.

 • Nederland
 • Ondernemers inspireren, faciliteren en verbinden. De inschrijving voor het online@ondernemerstrefpunt is vandaag van start gegaan.
 • online@ondernemerstrefpunt
 • Working Service
 • https://workingservice.nl/
 • info@workingservice.nl
 • Geachte redactie, Hierbij stuur ik u een persbericht die na het redigeren geplaatst kan worden in de rubriek business en ondernemerschap. Bij voorbaat hartelijk dank voor plaatsing. Met vriendelijke groet, A. Adams, Workingservice
 • Persbericht

Online netwerken in Nederland

Nieuw! Online@Ondernemerstrefpunt

Aukje Adams, online marketing specialist, wil door het ontwikkelen van een online trefpunt ondernemers inspireren, faciliteren en verbinden. De inschrijving start
1 februari via de landingspagina:
https://goo.gl/WmYCWL

Aukje: ” Netwerken is in beeld komen en elkaar vinden. Als lid van diverse ondernemersclubs mis ik de mogelijkheden die via Internet op ons afkomen. Het is tijd voor verandering en gebruikmaking van de online mogelijkheden. We willen het bedrijf van leden 24/7 online in beeld brengen en slim gebruik maken van nieuwe algoritmes en mogelijkheden die Facebook in 2018 biedt: Samen kom je verder is de belofte! Ondernemers zijn welkom om aan deze community deel te nemen door zich in te schrijven en het eigen bedrijf, na de opening van het trefpunt op 1 maart, te presenteren.“

Het is niet moeilijk mensen enthousiast te krijgen voor een ondernemersnetwerk. Er is behoefte aan ontmoeting, verbinding en beweging tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Daarom is het voor ondernemers in de nabije toekomst belangrijk elkaar ook te virtueel te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen, te netwerken.


De belofte

Samen kom je verder, ondernemen is onze verbindende factor.


Ontstaan

Ondernemers investeren niet in hun online aanwezigheid, ze hebben geen tijd, ontwikkeling en uitvoering via sociale media is teveel werk of ze vinden het te duur. Daarom is het idee ontstaan om voor alle ondernemers dit trefpunt op te zetten. Het doel is elkaar versterken en gezamenlijk in de markt te zetten voor meer bekendheid in de regio en daarbuiten.

Doelstelling

 1. online nieuwe relaties aangaan en bestaande relaties te verstevigen;
 2. verbinden en samen optrekken, onderling zakendoen bevorderen;
 3. netwerken en profiteren van collectieve onderlinge communicatie;
 4. ondernemers zijn beter vindbaar;
 5. ondernemers nemen deel tegen een lage contributie.

Kosten en baten

Leden betalen contributie voor het instaplidmaatschap en krijgen na de opening toegang tot het online@ondernemerstrefpunt waarin zichtbaarheid, activiteiten en kennis wordt gedeeld.

 • aandacht vestigen op producten en diensten;
 • online presentatie en persoonlijk contact;
 • regionaal herkenbaar en bereikbaar;
 • b2b zakendoen;
 • nieuwe klanten naar de onderneming halen.

Meer informatie

Aukje Adams is online marketing specialist, examinator bij het NIMA en eigenaar van Working Service. Sinds de oprichting in 2012, ontwikkelt Working Service effectieve online marketing oplossingen.

Contactgegevens:

Working Service

E-mail: info@workingservice.nl

 

Over Workingservice

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top