vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Nieuw op defensie.nl: tabblad ‘Over Defensie’
Nieuw op defensie.nl: tabblad ‘Over Defensie’

Nieuw op defensie.nl: tabblad ‘Over Defensie’

  • Nederland
  • Waarom heeft Nederland een krijgsmacht? In de nieuwe communicatiestrategie van Defensie staat deze vraag centraal. Om verder in te gaan op dit waarom is www.defensie.nl uitgebreid met het nieuwe tabblad ‘Over Defensie’.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2015/02/27/nieuw-op-defensie.nl-tabblad-%E2%80%98over-defensie%E2%80%99

Het nieuwe tabblad

Achter dit tabblad is onder meer feitelijke informatie te vinden. Bijvoorbeeld waar militairen worden ingezet en wat de beschikbare middelen zijn, weergegeven in altijd actuele infographics. Ook vertellen defensiemedewerkers hun verhaal. Ze gaan in op het nut en de noodzaak van Defensie aan de hand van eigen ervaringen. Die worden gepubliceerd in de Defensiekrant onder de titel: ‘Mijn missie, Ons belang’, waar vanaf het tabblad naar valt te linken.

Medewerkers, als ambassadeur van Defensie getraind in storytelling, leveren de verhalen. Zij kunnen als geen ander het waarom van Defensie voor de buitenwereld uit de doeken doen. De rubriek ‘Mijn missie, Ons belang’ vormt daarvoor het ideale platform.

De nieuwe pagina bevat overigens niet alleen verhalen, maar bijvoorbeeld ook een video over het waarom van Defensie of het jaaroverzicht dat de veelzijdige inzet in 2014 toont.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top